Sulankstomos Kojos Vonios Krepšys Namuose Laikyti Nešiojamų Pėdų Mirkymas Baseino Su Dangčiu, Kelionės, Vandens Kibirą Iš Durų Kempingas Priedai

0 Reitingai
€10.03 €20.05

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1. Nepralaidi vandeniui ir lengvai valomas: Naudojant specialų siuvimo procesą, tai sulankstomos kojos vonioje, baseine maišas, jokių klijų privalomi ir be tarpų vandens įsiskverbti.Vidinis vandeniui sluoksnis yra labai patvari ir lengvai nuvalykite.

2. Lengva Nešti: Tai sulankstomos kojos vonioje, baseine maišą ateina su rankena, kad būtų lengva nešioti ir gali stovėti ant savo be praliejimas, net jei jūs įpilama karšto vandens.Jis yra pagamintas iš lengvų vandeniui medžiagą, kuri yra patvari ir lengvai valoma.

3. Išsaugoti Erdvę: Ši koja vonios baseino maišelis gali būti sulankstyti butas, kai nenaudojate, sutaupyti vertingos vietos.Ji gali turėti karšto vandens ir gali atlaikyti 80°C karšto vandens, todėl jis idealiai tinka atsipalaiduoti mirkti po ilgos dienos.

4. Universalus Naudojimas: galite naudoti ją kaip praustuvas šeimos pikniki, kaip talpykla, o žvejyba, arba, kaip pėdų vonia, keliaujant ar verslo kelionėms.

5. Puiki Dovana: Tai sulankstomos kojos vonia, baseino maišelis yra puiki dovana šeimai, ir draugams, kuriems reikia šiek tiek pasilepinti.Jis gali būti lengvai sulankstyti ir saugomi tada, kai nenaudojama, erdvės taupymas ir vargo.

Aprašymas:

Išardomi Pėdų Mirkymas Vonioje, Baseine yra pagaminti su specialiu siuvimo procesą, jokių klijų nereikia.Jis gali stovėti ant savo be praliejimas, net jei jūs įpilama karšto vandens.Ji yra išardomi ir erdvės taupymo, patogu laikyti ir nešiotis.Taip pat galite naudoti kaip sandėliavimo konteinerį, o žvejyba.Tai puiki dovana šeimai ir draugams, kuriems reikia šiek tiek atsipalaidavimą ir komfortą.Pabandykite šiandien ir mėgautis naudą pėdų mirkymas.

Specifikacija:

1. Medžiaga: vandeniui atsparus audinys

2. Dydis: apie 32*37cm/12.59 x 14.56 colių

3. Svoris: apie 550g

Pakavimo Sąrašas:

Sulankstomos Kojos Vonia, Baseino Maišelis*1pcs

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

sku: s441726

Medžiaga Plastikiniai
Tipas Pėdų Klimato Atšilimo
Modelio Numeris snukio vonios krepšys
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…