Mikropluošto Virtuvės Rankšluosčiu Nustatyti Bambuko Fier Rankšluosčiai Virtuvės Servetėlės Minkštos Patiekalas Audiniu, Sugeriančiu Skudurėliu Skudurai

0 Reitingai
€1.49 €2.71

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Medžiaga: pluošto

Dydis:25*25CM/9.75 colių

Spalva:kaip paveikslėlyje

1.Bambuko rankšluosčių: natūralaus bambuko 20% ir 80% mikropluošto, tiek minkštas ir purus, sugerti drėgmę ir greitai džiūsta, natūralus drėgmės absorbcijos ir prakaito absorbcija, daugkartinio naudojimo, neblunka.Tai yra būtina rankšluostį kasdieniniame gyvenime, gali pakeisti veido rankšluosčiai / šlapiuose rankšluosčiu, labai ekonomiškas.

2.Geros sugeriamumo:Storas pluoštas rankšluosčių medžiaga leidžia maksimalaus sugeriamumo.Puikiai tinka prie baseino, vonios kambarys, paplūdimys, salonas, kolegijos bendrabučio poreikius, spa, vestuvių, mokyklos baigimo ar sporto salėje naudoti.

3.LENGVA PRIEŽIŪRA: skalbti Mašinoje lengva priežiūra ir valymas.Šie maži rankšluosčiai yra specialiai apdorojami, siekiant sutaupyti laiko džiovintuvas, tokiu būdu sutaupant laiko ir energijos sąnaudas.Jie ateina visiškai džiovintuvas minkštas ir purus už kito naudojimo.

4.Gali būti naudojamas kaip makiažo valiklis: tiesiog pamerkti į šiek tiek vandens ir muilu lengvai pašalinti makiažo.Pavyzdžiui, blakstienų tušas, akių kontūro, pagrindas, akių šešėliai, lūpų dažai, skaistalai, kaukės ir pan.

5.Kasdien universalumas: rankšluosčiai, vaikiški rankšluosčiai, spa ir viešbutis, rankšluosčiai, sporto salė rankšluosčiai, vonios kambarys, rankšluosčiai ar virtuvės servetėlės valyti dėmes ir sausi patiekalai, štai kodėl jie yra geriau nei vienkartiniai popieriniai rankšluosčiai, nes jie yra daugkartinio naudojimo.

PASTABA

1. Kaip mes visi žinome ,įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai,spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį ,jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų,bet tai jums nuoroda tik.

3.Mes galime priimti Sumaišyti straipsniai,Spalvų Ir Dydžių Tvarka.Daugiau kiekiais, daugiau, nuolaida.

Paketas apima:

1 vnt*medžiaga

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

sku: s471765

Medžiaga mikropluošto
Prekės Pavadinimas KITPIPI
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija Eco-Friendly
CN Kinija
Naudojimas Valymas
Gamyba Šveitimo Padas
Modelio Numeris Virtuvės Rankšluosčiu

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…