Kojinių skalbimo lenta Tirštėti PP Apatiniai, Kojinės Skalbimo Lenta Plauti Rankomis Valdybos Skalbimo Ir Mažus Daiktus, Skalbimo skalbimo lenta

0 Reitingai
€8.95 €17.90

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

1. Mūsų rankomis skalbimo lenta yra puikus nusiplauti rankas, kurios leis sutaupyti vandens ir elektros energijos, ir pateikti jums aplinkai draugišku būdu daryti namų ruošos darbus.

2. Mūsų skalbti skalbimo lenta yra pagaminti iš storos medžiagos PP, kuris turi stiprią guolių pajėgumo, patvarūs ir aukštos paviršiaus lygumo.

3. Mini rankų plovimo valdyba yra suprojektuoti su skyle viršuje kabinti lengvai.Ji taip pat yra lengvas ir nešiojamų lauko kelionės ar stovyklą.

Specifikacija:

Dydis: apie 32*8*8.5 cm/12.60*3.15*3.35 į

Medžiaga: PP

Produktų sąrašas:

1* Rankų Skalbimo Lenta

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Vandens ir Elektros energijos Taupymo】Tinka rankų plovimo, tai ranka skalbimo lenta suteikia aplinkai draugišku būdu daryti namų ruošos darbus ir padės jums sutaupyti vandens ir elektros.

2.【Aukštos kokybės Medžiagos,】 Mūsų skalbti skalbimo lenta yra pagaminti iš storos medžiagos PP, kuris turi stiprią guolių pajėgumo, patvarūs ir aukštos paviršiaus lygumo.

3.【Atlikti Lengvai】mini rankų plovimo lentos yra lengvas ir nešiojamų lauko kelionės ar stovyklą.Tuo pačiu metu, ji yra skirta, su skyle viršuje kabinti lengvai.

4.【Įrengtas Split Rankena】padalinti elgtis, kad gali būti naudojami laikyti skalbinių ploviklio ar skalbimo miltelių, mūsų apatiniai skalbimo lenta daro tai lengva jums išskalbti drabužius, nereikia pasiekti skalbinių ploviklio ar skalbimo miltelių per valymo procesą.

5.【Kelias Programas】Tai kojinių skalbimo lenta gali būti naudojami ne tik skalbimo apatinis trikotažas, kojinės, pet drabužiai, ir rankšluosčius, bet taip pat gali būti naudojamas plauti kai kurie puikūs drabužiai.Ir jis gali apsaugoti drabužius iš skalbyklės žalą.

sku: s483271

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…