Elektrinio Šildymo kilimėlis Auto Išjungti Elektros Šildymo Antklodė Nuimamas Šilčiau Antklodę galima Skalbti Nugaros Skausmas, Raumenų Skausmas Atleisti

0 Reitingai
€12.82 €25.65

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Elektrinio Šildymo kilimėlis Auto Išjungti Elektros Šildymo Antklodė Nešiojamų Electro Lapo Juostelę Nuimamas Plaunamas už Nugaros Skausmas, Raumenų Skausmas Atleisti

Ypatybė:

1. Didesnis Saugumas, Apsauga: Papildoma perkaitimo apsauga užtikrina automatinis maitinimo išjungimas esant per didelės šilumos.Su penkių sluoksnių saugos dizainas, kuris apima anti-senėjimo izoliacija, temperatūros jutikliai, sluoksnis, didelio stiprumo karščiui atsparaus vario vielos, grandinės apsauga, šio elektrinio šildymo kilimėlis garantuoja ramus miegas, ramybė.

2. Pritaikoma Komfortas: Reguliuoti temperatūrą jūsų pageidavimą ir patirties raminančią šilumą per visą naktį.Patobulinta dual-layer šilumą sulaikantys audinys suteikia išskirtinį šilumos išsaugojimo, teikti tikslinę pagalbą, skauda raumenis ir skatinti atsipalaiduoti, skirti efektyvų gydymą.

3. Lengva Priežiūra: nuimamas ir plaunamas funkcija leidžia patogus valymas, užtikrinti higienos ir tvarkinga elektros šildymo antklodė.Atsisveikinti su vargo išlaikyti švara ir mėgautis ilgalaikės naudos iš šio šildymo kilimėlis.

4. Universalus Naudojimas: nesvarbu, Ar jūs ieškote už skausmą, atsipalaiduoti, arba tiesiog išlaikyti šiltas per šaltesnis naktų, šį šildymo kilimėlis naudojamas įvairiais tikslais.Jis gali būti naudojamas ant įvairių kūno dalių, pavyzdžiui, nugaros, kaklo, pečių ar kojų, suteikti plačias ryšio ir asmeninį komfortą.

5. Australijos Standartinė Kokybė: sukurti taip, kad atitiktų Australijos elektros saugos standartus, tai karšto šildomos padas siūlo patikimas veikimas ir ilgaamžiškumas.Patirti ramybę, kuri ateina su naudojant aukštos kokybės produktas, žinomas dėl savo išskirtinės funkcionalumo ir saugos funkcijas.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Medžiaga: Medvilnė

Naudojimas: Vieną Vietą

Specifikacija: Elektrinės Antklodės

Kištuko Tipas: AS

Produkto spalva: juoda

Gaminio medžiaga: krištolas super minkštas audinys

Gaminio dydis: 30x60cm/11.81x23.62inch, 40x72cm/15.75x28.35inch

Atskirų svoris: 500g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Elektrinio Šildymo kilimėlis

[relateproductdetail/]

sku: s456186

Prašymas Viena Sėdynė
Prekės Pavadinimas VKTECH
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga MEDVILNĖS
Kištuko Tipas AU
Specifikacija Electric Blankets

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…