Automobilių Valymo Šluostės Stiklo Valiklį Servetėlės Nešiojamų Namų Valymo Šluostės Automobilių Drėgnos Servetėlės, Skirti Lęšiai, Akinių Lęšiai, Namų Veidrodėliai

0 Reitingai
€33.22 €66.45

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Mūsų auto valymo servetėlės, jūs galite laikyti savo automobilio vidus atrodo kaip naujas.Šios servetėlės yra patogus ir nešiojamų ir idealiai tinka išlaikyti savo skydelio, "windows", ir veidrodžiams valyti.Tai servetėlės, kurios turi ilgalaikį anti-rūko poveikis ir veikliosios hidroizoliacijos ingredientų, padės išlaikyti jūsų automobilis atrodys puikiai bet kokiomis oro sąlygomis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Valymo Servetėlės

Medžiaga: neaustinis audinys

Specifikacijos: 12 vnt/80 vienetų (pasirinktinai)

Produkto naudojimas: stiklo lietaus ir rūko, ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

Pakuotėje 1: Anti-rūko servetėlės*12 vienetų

arba

2 paketas: Rainproof servetėlės*12 vienetų

arba

Pakuotėje 3: Anti-rūko servetėlės*80 vienetų

arba

Pakuotėje 4: Rainproof servetėlės*80 vienetų

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Paprasta Vežti: Mėgaukitės aiškiais ir saugiai vairuoti bet kokiomis oro sąlygomis su mūsų Automobilių Valymo Servetėlės.Featuring anti-rūko agentas, jie apsaugo nuo vandens lašelių ir rūkas ant priekinio stiklo.Mūsų servetėlės yra patogiai nešiojamas.

2.Patobulintos Vairavimo Matomumas: atsisveikinti su foggy langai ir veidrodėliai.Mūsų Automobilių Valymo Servetėlės suteikia ilgalaikę anti-rūko efektas leidžia jums pamatyti nuostabų efektą ir mėgautis aiškią viziją vairuojant.

3.Patogi: Laikykite savo automobilį, ieško nauja su mūsų automobilių valymo servetėlės!Pašalinti naftos dėmes, dulkes, šelakas, ir užsispyręs dėmes ant stiklo paviršių, su lengvumu.Mūsų servetėlės turi veikliųjų veiksnių, kad ištirptų purvo, be žalos jūsų automobilio baigti.

4.Puikiai atsparus Vandeniui Performance: Naudojant nanotechnologijas ir lotus lapų efektas, šių automobilių valymo servetėlės sukurti atspariu vandeniui sluoksnį ant jūsų stiklo paviršių, užkirsti kelią vandens iš klijuoti ir laikyti jį švarus ir sausas.

5.Multi Tikslams: Pasiekti, švarus, išsitepti-nemokamai paviršių su mūsų automobilių valymo servetėlės.Jie dirbti stebuklai ant akinių lęšiai, namų veidrodžius, vitrinas ir kitus objektyvus, užtikrinant visapusišką sprendimas visiems jūsų valymo poreikius.

sku: s462962

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…