1-3PCS Oro Kondicionavimo sistema Vėjo Skydas Reguliuojama Vėjo Vadovas Padengti Kabantys Anti Tiesiogiai Pūtimo Angos Pertvara Dulkių Dangtelis Namuose

0 Reitingai
€8.25 €11.78

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Anti-tiesiogiai Pučia Vėjo Kreiptuvas Kabinti tipo Oro Kondicionieriaus, Vėjo Deflektorius Reguliuojamas Punch-nemokama Namų Miegamajame Prekes

Ypatybė:

1. Visapusiška Apsauga: Oro Kondicionierius priekinis Stiklas su Apsaugine plėvele skydai jūsų AC vieneto nuo tiesioginio vėjo, lietaus, dulkių ir drėgmės, siūlanti visapusišką apsaugą.

2. Be įrankių Įrengimas: nereikia specialių įrankių ar techninių žinių!Lengva įdiegti ir pašalinti - Tiesiog uždėkite dangtelį ant AC vieneto ir įdėkite ją į lizdą.

3. Patvarus: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, šis apsauginis dangtelis yra pastatytas paskutinis ilgas, net ir sunkiomis sąlygomis.Jis yra atsparus vandeniui, dulkėms, ir karščiui atsparios.

4. Energijos Efektyvumas: Su šiuo padengti įdiegta, jūsų oro kondicionierius, neturės darbo, kaip sunku atvėsti kambario, todėl sumažinti elektros energijos sąskaitas.

5. Universalus Naudojimas: naudoti gimdymo metu, po gimdymo (sėdi mėnuo) ar kūdikiams ir mažiems vaikams, tai vėjo skydas gali tarnauti kaip puikus apsauginis barjeras nuo šalčio ir stipraus vėjo iš savo AC.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Tipas: Ištraukiamas, Ne Ištraukiama (pasirinktinai)

Medžiaga: ABS

Dydis: Apie 58x16cm/22.83x6.29inch, kurių maksimalus ilgis 95cm/37.40 colių

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Oro Kondicionavimo sistema priekinio Stiklo

sku: s454210

Medžiaga PVC
Prekės Pavadinimas VKTECH
Modelio Numeris Oro Kondicionierius Priekinis Stiklas
Kilmės Žemyninė Kinija
CN Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…