Mini Turbo Indaplovė 18W Nešiojamas Ultragarsinis indaplovės 2 Režimai Belaidžio Indaplovė Dubenį, Skalbimo Mašina, Namų Virtuvė

0 Reitingai
€27.34 €39.62

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Mini Turbo Indaplovė 18W Namų Kriaukle Dishwashe 2 Režimai Belaidžius Kriauklės Indaplovė Nuimamas Dubuo Skalbimo Mašina, Naudojimui Namuose

Ypatybė:

1. Dviguba Valymo Režimai: USB mini turbo indaplovė funkcijų išmaišykite plovimas technologijų ir ultragarso sąveika dual valymo režimai, leidžia kruopščiai pašalinti dėmes iš savo patiekalų.Mini plovimo sukuria didelės spartos vibraciją ir aukšto slėgio vandens srove, paspartinti dispersija, emulsification, ir būrys skysčių ir dėmių, todėl giliau, švarus.

2. Energijos Taupymo su Automatinis Išjungimas: taip laikina išjungimo funkcija, šis nešiojamas ultragarsinis indaplovės automatiškai išsijungia po 15 minučių, eksploatavimo, energijos taupymo ir užtikrinti saugią ir patogią vartotojo patirtį.Rekomenduojama naudoti mažose kriauklės pasiekti geresnių valymo rezultatai veiksmingai.

3. Nešiojamų ir USB-Powered: šeimos kriaukle, indaplove yra powered by USB, leidžianti jums naudotis bet kur.Tiesiog prijunkite jį prie maitinimo šaltinio, įpilkite ploviklio ir vandens, ir pradėkite greitai valymo procesą.Jo kompaktiškas dydis leidžia lengvai atlikti ir parduotuvė, puikus kelionės, verslo kelionės, virtuvės kriauklės, ir valymo smulkių daiktų.

4. Platus Taikymas: vaisių belaidžius kriaukle, indaplove, gali būti tiesiogiai tiekiami į baseino lengva ir patogu indų, sutaupyti laiko ir pastangų, o išvengti rankų nuovargio.Jis yra idealus naudoti virtuvės, restoranų, ir už jos ribų.Palyginti su rankų plovimo, jis pagerina efektyvumą ir spartą, taupyti darbo sąnaudas.

5. Efektyvus ir Patogus: Su savo galinga valymo pajėgumus ir naudojimo paprastumas, belaidis indaplovė siūlo patogus sprendimas sprendžiant nešvarūs indai greitai.Ji suteikia veiksmingą ir kruopščiai išvalyti, todėl vertingas priedas prie bet kokios virtuvės ar valgomojo įstaigoje.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Sertifikavimo: NONE

Spalva(nebūtina): raudona, mėlyna, žalia

Medžiaga: ABS+PC

Gaminio dydis: 140 x 70mm/5.51 x 2.75 colio

Maitinimas: USB įkrovimas

Galia: 18W

Įėjimo įtampa: 8.5 V

Įėjimo srovė: 2A

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Indaplovė

1 x USB Kabelis

sku: s427153

Kamerų skaičius 1
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Plastikiniai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…