Medienos Nulio Remonto Scratch Remover Medienos Grindys Ir Baldai 2 Spalvos Dangčiu Slepia Įbrėžimų Medinių Grindų Nulio Šalinimas

0 Reitingai
€6.02 €12.05

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Atkurti apdaila mediena yra produktas, kuris gali padėti jums išspręsti įbrėžimų, nubrozdinimų, ir dėmės ant medinių baldų, grindų, spintas.Jis gali mišinys gerai su bet kuriuo medienos spalva ir nebus dėmių suremontuotas srityje.Jis yra plačiai naudojami įvairių medienos rūšių ir stilių.Jūs galite jį naudoti Helovinas dekoracijas ar dovanos.Tai paprasta nešioti ir lengva taikyti.Tiesiog nuvalykite jį ir leiskite išdžiūti.Atkurti apdaila mediena yra produktas, kuris gali padaryti jūsų medienos ieškoti naujų dar kartą.

Specifikacija:

Gaminio dydis: 10.5*3.5*3.5 CM/4.13*1.38*1.38 Į

Pakuotės dydis: 10.8*6.8*3.5 CM/4.25*2.68*1.38 Į

Talpa: 30ML+30ML

Pareigos: Remonto įbrėžimų ir nusidėvėjimo dėl baldų lentos

Produktų Sąrašas:

Medienos nulio remontas*2

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikus Spalvų Rungtynės: Šios medienos scratch remover ateina šviesos ir tamsių spalvų, kurias galima maišyti ir su bet kokia medieną.Ji gali atkurti įbrėžimų, ąžuolas, klevas, vyšnia, riešutas, ir daugiau.

2.Paprasta Naudoti: Tiesiog purškimo šios medienos scratch remover ant bet kurio medienos paviršius, ir pamatyti, įbrėžimų obuolius.Jokios papildomos priemonės yra reikalingos, ir suremontuotas sritis bus ne dėmės, laikant jį natūralus ir sklandus.

3.Plačiai Taikoma): Ši mediena scratch remover gali atgaivinti, bet medinis elementas, kurį turi, ar tai, medinės kėdės, medinės spintos, medinės grindys, antikvariniai baldai, medinės durys, mediniai stalai, raudonmedžio rankdarbiai, arba medžio raižiniai.

4.Puiki Dovana: nesvarbu, Ar tai Helovinas, Padėkos, Kalėdų ar bet kokia kita proga, šios medienos scratch remover yra puiki dovana jūsų artimiesiems.Jis gali lengvai išspręsti įbrėžimų, nubrozdinimų, ir spalvos ant baldai, spintos, stalai, ir daugiau.

5.Patogu Nešiotis: Šios medienos scratch remover yra lengva nešiotis ir laikyti, kaip jis yra kompaktiškas ir šviesos svorio.Jūs galite naudoti ją išspręsti bet kokio nulio, ant medžio paviršių, ar tai yra jūsų namuose, ar automobilio

sku: s421696

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…