Elektrinis Skustuvas Wall Mount Turėtojas Razor Pakaba Skustuvas Organizatorius Vyrai Vonios Kambarys Dušo Razor Saugojimo A

0 Reitingai
€6.37 €12.75

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[PATVARUS & VANDENIUI] Elektrinį skustuvą, stovas laikiklis yra pagamintas iš aukštos kokybės Akrilo, lygaus paviršiaus danga daro skustuvo laikiklis stabdžių-nuo rūdžių ir patvarus.

[PATOGU NAUDOJANT] Wall mount skustuvo laikiklis saugo jūsų skutimosi priemonės, patogus naudoti.Puikus dydis, kad apsaugo jūsų skustuvas nuo kritimo.

[STANDARTINIS ĮKROVIMAS IR QUICK DRY] Unikalios formos su atidarytuose apačioje dizainas gali užkirsti kelią vandens kaupimo ir sausas greitai.Ir 0,6 skersmens apvalios skylės apačioje, leidžia skustuvas gali būti imamas tuo metu saugomi.

[EASY 2 BŪDAS INSTALLATION] galite įdiegti su varžtu nustatyti, ar lipni juosta.Keletą žingsnis siekiant įdiegti, švarios sienos ir laikykite jį sausai, tepti klijais, ir klijuoti ant nugaros, galiausiai, paspauskite tvirtai kelias sekundes.

[IŠSAUGOTI SPACE] Akrilo elektrinio skustuvo laikiklis išlaiko vonios kambarys, tvarkinga, padaryti savo erdvę efektyvumą.Didelis vonios kambarys, dušas, salonas, virtuvė, RV, turistiniai automobiliai, priekabos ir daug mažų vietos, kaip organizatorius.

Spalvos:: Juoda/B:Skaidri

Medžiaga:Akrilas

Dydis:10.6x6.35x6.35cm

Pakuotės Turinys:

1 * Akrilo Skustuvas Turėti

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: s394861

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…