Ledo Kibiras Kokteilių Baras Nešiojamų Šalis Gėrimų Vonia Saugojimo Kibirą Alaus Atšaldymo Šampano Aušintuvas Kibirai Kepsninės Ir

0 Reitingai
€14.43 €28.87

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

**Bar Ledo Kibirą**: Tai ledo kibiras yra puikus aksesuaras jūsų juostoje.Tai buvo kūrybinis išvaizdą, kad prideda stiliaus ir elegancijos savo gėrimų.Tai turi didelės talpos, kuri gali talpinti pakankamai ledo už jūsų svečiams.Ji yra lengva laikyti ir nešiotis su savo ergonomiška rankena.Jis tinka daugelio socialinių įvykių, pvz., šalys, vestuvės, piknikai ir daugiau.Ji taip pat yra ilgalaikis ir patvarus, todėl galite mėgautis juo ilgą laiką.

Produkto pavadinimas: baras, ledo kibiras

Medžiaga: kalvystė

Dydis: 33*20*20cm/12.99*7.87*7.87 į

Sąrašas:

Baras Ledo Kibirą *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tvirtos Ketaus Medžiagos: Ši juosta ledo kibiras yra tvirtos ketaus medžiagos, kad yra stiprus ir tvirtas.Ji gali išlaikyti savo ledas šaltas ir šviežias ilgą laiką.Dėl savo patvarumo, ji gali atlaikyti ilgalaikį naudojimą.Ši juosta ledo kibiras yra puikus pasirinkimas jūsų bare ar virtuvėje.

2.Kūrybos Išvaizda: Šis baras ledo kibiras funkcijos nostalgija retro spausdinimo, kuris prideda touch derliaus žavesio jūsų gėrimams.Kūrybos spausdinimas, akį traukiantis ir stilingas, todėl šis ledo kibiras retro stiliaus aksesuaras jūsų juostoje.

3.Didelė Talpa: Su didelio skersmens dizainas, baras ledo kibiras gali turėti papildomų ledo kubeliai jūsų gėrimai ir užkandžiai.Tai patogu ir praktiška šalys, susibūrimai, ar kasdieniniam naudojimui.Jūs galite lengvai užpildykite jį ir naudoti be jokio vargo.

4.Lengva Laikyti: nešiojamų rankena ši juosta ledo kibirą, todėl jį lengva nešiotis ir laikyti.Jis yra patogus ir ergonomiškas, todėl jūs galite transportas ledo kibirą su lengvumu.Tai yra, kodėl ji turi ir praktinį pritaikymą bet ledo poreikius.

5.Universalus Naudojimas: nesvarbu, Ar jums reikia ledo, kokteiliai, vynas, alus, soda, ar vandens, baras ledo kibiras gali dirbti.Jis tinka daugelio socialinių įvykių, pvz., šalys, piknikai, kepsninės, vestuvėms, arba šeimos susibūrimai.Jūs galite naudoti patalpose arba lauke, atsižvelgiant į jūsų pageidavimus.

sku: s405207

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…