Vaikų Meno Prijuostė Ilgomis Rankovėmis Poliesteris Meno Prijuostės Patogus, Atsparus Vandeniui Vaikai Smocks Su Big Kišenėje Reguliuojamas Rašyti

0 Reitingai
€49.90 €99.80

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Išlaikyti savo vaikų drabužiai būtų švarūs su mūsų Tapybos Smocks Vaikams Amžiaus, 8-12. Mūsų smocks funkcija PA danga, didelis kišenėje, ir mielas mados dizainas, puikiai mokyklų projektams.Sumažinti skalbimo darbo krūvį, su lengvumu.

Specifikacija:

Medžiaga: poliesterio pluoštas

Spalva: žalia, juoda

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Svoris: apie 125 g

Pakavimo Sąrašas:

Vaikai Tapybos Prijuostė*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pakartotinai Daug Kartų: Mūsų vaikų tapybos prijuostės funkcija nepereinamas, didelio tankio dizaino ir sklandžiai-to-touch PA danga.Plius, jie pagaminti iš poliesterio, todėl jie greitai džiūstantys ir lengva valyti – užtikrinti, kad jūsų vaikas lieka švarus, per dailės klasę!

2.Pilnas Drabužių Aprėptis: Mūsų vaikų tapybos prijuostės pateikti visą dvigubai rankos apsauga su reguliuojamu ilgomis rankovėmis, kad patogiai tilptų, elastiniai rankogaliai su geros elastingumą, ir didelis kišenėje.Apvalios kaklo didina komfortą, ir prijuostė užtikrina didžiausią aprėptį, be jokio vargo dailės klasę.

3.Įvairių Modelis: Leiskite savo vaikui atskleisti savo kūrybiškumą, stiliaus su mūsų Vaikai Tapybos Prijuostės.Featuring įvairių animacinių filmų modelius ir madinga spalvų bloko dizainas, jie tikrai myliu jį dėvėti, o kurti savo kūryboje!

4.Plačiai Taikoma): Shield savo vaikams " komplektus iš išsiliejimas ir dėmių, o jie įsitraukia į įvairią veiklą, pavyzdžiui, maisto gaminimas, keramikos, dailės, ir raštu namuose ar mokykloje.

5.Puiki Dovana Suteikia: Garantuotas netvarka-nemokamai žaidimų!Mūsų prijuostės shield vaikai " ginklų & drabužiai nuo dažų ir dulkių.Praktiška dovana berniukai & mergaites, todėl po žaisti išvalyti vėjas ir sumažinti savo skalbinius pareigas.

sku: s336666

Modelio Numeris Vaikai Tapybos Prijuostė
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga MEDVILNĖS

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…