2 in 1 Belaidis į ausis įkišamos Ausinės Cleaner "Bluetooth" Suderinama laisvų Rankų įranga, Rašiklis Šepetys

0 Reitingai
€2.16 €4.33

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2 in 1 Belaidis į ausis įkišamos Ausinės Cleaner "Bluetooth" Suderinama laisvų Rankų įranga, Rašiklis Teptuku Anti-Užkimšti Ausinių Kompiuterio Klaviatūrą Valymo Priemonė

Ypatybė:

Aukštos kokybės, mažų ir nešiojamų: pen formos dizaino, lengvo svorio, su talpinimo, lengva nešiotis.Jis gali būti naudojamas bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.Jis yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų ir nebus pažeisti ausų surinkimo ir skylė.

Efektyvus valymas: nuvalykite visas rinkinys, "Bluetooth" suderinamą laisvų rankų įrangą su vienu rašikliu ir vieną teptuku.Nuo mažų skylę ausų į įkrovimo kamera, tai yra 360 laipsnių švarus, be dead kampo, o jūsų ausų yra patvaresni.

Kelių valymo funkcijas: Flocking sponge galvutė leidžia valyti ausinės įkrovimo bin; Didelio tankio flocking galvutė leidžia valyti ausinės garso skylė, akių skylę, mobiliojo telefono mikrofono anga ir garso angos; metalo plunksnų leidžia efektyviai pašalinti užsispyręs dėmes.

Taikymo sritis: valymo šepetys sub nustatyti gali ne tik švarus, dauguma belaidžio "Bluetooth" suderinamą laisvų rankų įrangą į rinką, bet taip pat švarios rankų įrangos įkrovimas bin, mobiliojo telefono, mikrofonas, kompiuteris, skaitmeninis fotoaparatas, klaviatūra ir pan.

Specifikacija:

Medžiaga: metalas, ABS, ir tt

Spalva: Balta

Taikymo sritis: "Bluetooth" suderinama ausų, mobiliuosius telefonus, kompiuterius ir kitus skaitmeninius produktus.

Dydis: 120 * 38 * 17mm/4.7x1.5x0.7in

Grynasis svoris: 30g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 Set x Belaidžių Ausinių Cleaner

[relateproductdetail/]

sku: s407437

Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Kompiuterio Šepetys
Modelio Numeris Belaidžių Ausinių Cleaner
Prekės Pavadinimas VKTECH
Kilmės Žemyninė Kinija
Stilius Scourer

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…