Patiekalas Muilo Laikiklį Silikono Nusausinti Muilo Dėžutė Nešiojamų Sponge Savininkas Ir Organizatorius Patiekalų Kelionės Su Vandens Nutekėjimo Kieto Bylą

0 Reitingai
€3.18 €6.37

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1. Pakenčiamas Medžiagų: Baras Muilo Laikiklis yra pagamintas iš maisto kokybės silikono medžiagos, todėl stipri ir ne paprasta, ir gali būti naudojamas patvariai ilgą laiką.

2. Lengva Naudoti: Muilas Patiekalas su Nutekėjimas yra atsparūs karščiui ir saugiai, indų plovimo mašina, leidžia patogu valyti, ir apsaugo nuo slydimo, suteikiant rankena.

3. Lengvas ir Nešiojamas: Savaime Nuteka Muilo Laikiklis yra apie 12*10*2cm / 4.7*3.9*0.78 colių ir gali būti plačiai naudojamas daugelyje virtuvė ir vonios kambarys countertop.

4. Plačiai Taikoma: Muilas Lovelis su Drenažo sistema yra plačiai naudojama virtuvė, vonios kambarys, skalbimo kambarys, kriauklė, countertop, ir daugiau, teikti patogus muilo organizatorius.

5. Funkcionalus ir Efektyvus: Silikono Juosta Muilo Byla iškėlė griovelių dizaino greitai, drenažo, apsaugo nuo muilo tiesiogiai susisiekti su vandeniu, ir jį saugo sausą.

Aprašymas:

Savaime Nuteka Muilo Patiekalas naudoja aukštos kokybės silikono medžiagos ir gali būti naudojamas patvariai ilgą laiką.Be to, dvigubų griovelių gali padėti greitai nusausinti ir laikyti baras muilas sausai, todėl jis puikiai galėtų būti naudojamas virtuvėje, vonios kambarys, kriauklė, countertop, ir daugiau.

Techniniai duomenys:

1. Pavadinimas: Muilas Patiekalas su Nutekėjimo

2. Medžiaga: Silikonas

3. Dydis: apie 12*10*2cm/4.7*3.9*0.78 colių

Pakavimo Sąrašas:

1* Baras Muilo Laikiklis

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

sku: s361570

Medžiaga Silikono
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…