Vienaragis Gobelenas Sienos Kabo Padengti Paplūdimio augalų, gėlių Rankšluostį Iškylą Jogos Kilimėlis Namų Puošybai Gyvūnų Sienų Dangos Namų Dekoro

0 Reitingai
€36.65 €73.30

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

【 Multi-purpose 】 Naudojamas kaip gobelenų ar sienų apmušalai, lovatiesės, lovatiesės, staltiesės, bendrabučio dekoracijos, iškylų šluostės, paplūdimio skaros, šalikai, antklodės, staltiesės ir kt.

【 Premium 】 siuvinėjimas yra pagaminti iš poliesterio pluošto, odos draugiškas ir patvarus.Mašina galima skalbti, lengva valyti.

【 Populiarus Modelis, Dizainas 】 Dizaino Įkvėpimo - Pasaulyje garsaus freskos - Genesis - Adomo sukūrimas.Gražiai raštuotas dizainas yra puikus būdas pridėti spalvų į savo lovą, lubų ir sienų.

[Audinio skalbimo ir priežiūros nurodymų] šaltu vandeniu, tik švelniai plauti rankomis, gali būti džiovinti pavėsyje; Šalto vandens skalbimo mašinai, švelnus režimas.

【 Įvairių dydžių 】 Didelių ir mažų dydžių suteikti jums daugiau galimybių rinktis prisitaikyti prie įvairių naudojimo scenarijai.Pastaba: Prieš mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūs pasirinkote tinkamą dydį.

sku: s31737

Technics Neaustinis
Medžiaga 100% Poliesteris
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelis SPAUSDINTI
CN Guizhou
Modelio Tipas džiugią
Formos Stačiakampis
Stilius Retro ir Nostalgiškų/Senus Baldus

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…