3D Akrilo Veidrodis, Sienų Dekoro Lipdukus Spalvinga Veidrodis Lipdukai Ne Stiklo Sienų Lipdukai Skirti "PASIDARYK pats" Meno Freskomis Namų Tobulinimo

0 Reitingai
€8.34 €16.69

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pridėti šiek tiek žavesio jūsų tualetinis staliukas su šiais 3D akrilo veidrodis, sienų dekoro lipdukus.Jie yra patvarūs, praktiški ir lengvai įdiegti.Šie lipdukai atspindi šviesą ir, kad jūsų kambarys atrodo erdvus ir elegantiškas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Spalvos veidrodis iš akrilo

Svoris: 150g

Dydis: apie 30*30*0.3 cm/11.81*11.81*3inch

Pakavimo Sąrašas:

1pc x vaivorykštė akrilo veidrodis sticke

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugi Medžiaga: Šių akrilo veidrodis, sienų dekoro lipdukai yra pagaminti iš skaidraus spalvoto akrilo medžiagos, kuri yra ilgaamžė ir ekologiška.Jie turi sklandžiai ir be šerpetų kraštų, kad užtikrinti saugą ir išvengti įbrėžimų.

2.Užima mažai Vietos: Šių akrilo veidrodis, sienų dekoro lipdukus turėti atitinkamą apie dydį 30*30*0.3 colių/76.2*76.2*0.76 cm, kuris gali trukti iki mažoje erdvėje.

3.Patrauklus Dizainas: Šių akrilo sienų lipdukai gali sukurti apsvaiginimo vizualiai poveikį jūsų namuose.Galite rinktis iš įvairių formų ir spalvų, kad atitiktų jūsų stilių ir nuotaiką.

4.Greitai Įdiegti: Su dvipuse lipnia, jums gali klijuoti jį prie bet kurio lygaus paviršiaus, pavyzdžiui sienos, durų, langų, plytelės, stiklo, ir tt.Tai greitai įdiegti ir pašalinti be žalos jūsų sienos.

5.Plačiai Taikoma): Ar jūs norite papuošti savo vestuves, gyvenimo kambario sienos, vaikų kambarys, restoranas, kambarių arba drabužių spinta, šie lipdukai tiks puikiai.Jie yra stilingas ir kompaktiškas, ir jie bus sukurti žavinga ir elegantiška atmosfera jūsų namuose.

sku: s33863

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…