Tėtis Raktų Žiedas Plaktukas, Raktas, Žiedas iš Nerūdijančio Plieno "PASIDARYK pats" Įrankis, Automobilių Raktų Žiedas Reguliuojamas Aparatūros Įrankis Keychain

0 Reitingai
€19.50 €39.00

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Suteikia nuostabiai meistriškai Tėtis Keychain kaip nustebinti savo gimtadienį!Šis praktiškas aksesuaras, kuris yra pagaminti iš tvirto nerūdijančio plieno ir neturi užimti daug vietos, idealiai tinka kaip Tėvo Diena, Kalėdų, Padėkos, ar Naujųjų Metų dovana jūsų tėtis.

Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Svoris: 20g

Dydis: apie 5,5*3cm/2.2*1.2.

Pakavimo Sąrašas:

Keychain*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukščiausios Kokybė: apsvaiginimo keychain sklandžiai susijungiančių praktiškumą ir malonumą, nuostabiai pagamintos eksponuoti meile ir dėkingumu už tėtis, sumaniai įrašytas su meile.

2.Daugiafunkcinis Įrankis: neleiskite savo dydžio kvailas jus.Šis nedidelis įrankis yra ne tik stilingas aksesuaras jūsų kuprinė, bet taip pat patogus pagalbininkas įvairiose situacijose.Ar jums reikia plaktukas, vinys, prisukite varžtus, atidarykite butelius, ar dar ką nors, šis įrankis gali padaryti viską.

3.Tarnauti Ilgą Laiką: Nerūdijančio plieno, kuris yra stiprus ir atsparus rūdims, buvo naudojama siekiant sukurti šį klavišą, grandinės.Ji gali būti naudojami labai ilgą laiką ir yra saugūs naudoti.Jūs galite naudoti ją su užtikrinimo.

4.Tinkama Dovana: Rodyti savo tėvo, kiek jums brangina jam nuostabiai meistriškai Tėtis Keychain, idealus ir neliesti dovana švenčių, pavyzdžiui, Naujųjų Metų, Gimtadienio, Kalėdų, arba Padėkos.

5.Patogu naudoti: Atrasti tobulo dydžio ir patogi Tėtis keychain, kad sklandžiai slysta į kišenę be jokių našta, leidžia jums efektyviai pridėti jį prie savo raktų be užima daug erdvės ir palaikant jo naudojimo paprastumas.

sku: s34713

Temos Žmonės
Kilmės Žemyninė Kinija
Stilius Modernus Stilius

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…