12 Vamzdžiai, Vėjo Varpeliais, Pakabukas Aliuminio Vamzdis Metalinis Vamzdis Vėjo Varpeliais Varpai Lauko Varpai Sodo Dekoracijas Kabinti

0 Reitingai
€54.81 €78.30

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Muzikos vėjo varpelių: Šis muzikos vėjo varpelių turi nuostabų garsą, mėgautis rami melodija groti pianinu vėjo.Sukurti harmoningą patirtį, savo namuose ar sode pridedant minkštas garso kruopščiai sureguliuota, vėjo varpeliais.

Unikalus spiralės dizaino: elegantiškos S-formos dizainas ir sklandžiai ir tiksliai linijos, kad ši vėjo varpelių puiki apdaila, kuris gali būti puikiai pakabinti lauke, patalpoje, sodai, kiemai, terasos ir kt., leidžia atsipalaiduoti ir raminančią melodiją užpildyti savo namuose.

Patvari medžiaga: vėjo varpelių yra pagamintas iš aukštos kokybės 12pcs aliuminio vamzdžių ir tvirtas pušies medienos, vandeniui ir vėjo, nėra lengva rūdžių arba išnyks, ir patvarus.

Gaivaus ir malonaus garso: 12 aliuminio lydinio vamzdelių iš skirtingų ilgių, garsas yra daugiau trapumą ir maloniau, nei mažas vėjo varpelių, net ir silpnas vėjas gali padaryti trapumą ir malonus garsas.

Geriausia dovana pasirinkti: Vėjo varpeliais yra puiki pasirinkti vidaus ir lauko apdaila, ir gera dovana šeimos nariams.Tai taip pat dovanų pasirinkti dieną, Motinos Dieną, Tėvo Dieną ir Kalėdas, ir tai yra taip pat puikus housewarming dovana.

Specifikacija:

Medžiaga: aliuminio vamzdis + pušis

Tikslas: Papuošalai

Amatų: rankinis surinkimas

Taikymo scenarijų: gyvenamasis kambarys, miegamasis, valgomasis, kavos ir pan.

Gaminio dydis: bendras ilgis vėjo varpelių yra apie 55cm,skersmuo 8,5 cm

Pakavimo sąrašas:

1* Vėjo Varpelių

Pastabos:

1.Dėl daugelio veiksnių, tokių kaip ekrano šviesumą ir šviesos ryškumas, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos svetainėje.

2.Prašome leisti šiek tiek nuokrypio matavimo duomenis.

3.Dėkojame už jūsų supratimą.

sku: s38493

Stilius Modernus Stilius
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Metalo

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…