Kalėdų Sakai Kalėdos Nustato Patalpų Kalėdų Jėzaus Gimimo Scena Duomenys Statula Rinkinys 10vnt Su Stabilia Ir Šviesos Eilutę Kalėdų

0 Reitingai
€77.32 €193.30

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Švęsti tikrąją Kalėdų su mūsų Sakai Kalėdos Statulėlės Nustatyti.Pagamintas iš ašarojimas-atsparios dervos, šis rinkinys yra puikus prasmingai, be savo miegamajame ar namų dekoro.Dalintis meile ir džiaugsmu Kalėdų istorija su šis gražus rinkinys.

Techniniai duomenys:

Dydis: namas: (vidut.)23.5*21*19cm/9.25*8.27*7.48 colių (žr. paveikslėlį)

Medžiaga: Derva

Šviesos eilutę maitinimas: AA baterija*2vnt (teikiama klientams sau)

Pakavimo Sąrašas:

Kalėdos, kalėdos figūrėlės*10vnt

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patikima Markė: Patirtis ilgalaikį naudoti su mūsų Kalėdos kalėdos figūrėlės pagamintos iš aukštos kokybės dervos, kuri gali pasigirti ašarojimas-atsparus, skaldos atsparūs, ir dilimui atsparių savybių.Puikus kūrinys, užtikrina ilgaamžiškumą metų šventės dekoracija.

2.Atnešti Kalėdų į Gyvenimą: Šios kalėdos statulėlės simbolizuoja tikrąją prasmę sezoną, primindamas mums, priimti meilę ir gerumą per šventes.Pridėti jutiklinio reiškia, kad jūsų atostogų dekoro.

3.Platus Taikymas: Ar norite papuošti jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys, vonios kambarys, arba židinio, šios kalėdos kalėdos figūrėlės tinka daugelyje vietų.Jie gali pridėti švenčių prisiliesti prie jūsų darbalaukio, staliukas, spinta, arba TELEVIZORIAUS stalelį.

4.Elegantiškas To: Pakelti savo dekoro su šios Kalėdos kalėdos figūrėlės, puikus, be namų dėl sudėtingų atostogų išvaizdą.Puikiai papuošti savo langus ir butas su stiliumi.

5.Puiki Dovana: Dalintis meile ir džiaugsmu Kalėdų istorija su savo kolegų, giminių, draugų ir šeimų.Ar norite švęsti tikrąją Kalėdų, ar tiesiog parodyti savo dėkingumą, kad kažkas specialios, šios figūrėlės yra puikus

sku: s42568

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga derva

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…