Šiaurės Banksy Mesti Gėlių Berniukas Skulptūra Dervos Pobūdžio Amatų Namų Dekoro Priedai Šiuolaikinių Papuošalų Statulėlės, Kolekcines

0 Reitingai
€14.06 €21.97

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Šiaurės Banksy Mesti Gėlių Berniukas Skulptūra Dervos Pobūdžio Amatų Namų Dekoro Priedai Šiuolaikinių Papuošalų Statulėlės, Kolekcines

Aprašymas:

1.Medžiaga: Ši derva namų statula yra pagamintas iš aukštos kokybės natūralios dervos, rafinuotas kūrinys, valyti, dulkių su minkštu šepečiu arba šluoste.Mažas kūnas sutaupyti vietos, būtų padaryti gražus gabalas, bet kolekcija.

2.Gera Apdaila: Tai sakai skulptūros, statulos yra puiki amatų atmintį įtraukti į savo kolekciją, puikus Dervos statulos namų dekoro priedai papuošti jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys, biuro, studijos, vyno spintos, spinta, automobilių, ir daugiau.

3.Šiuolaikinės Statula Dizainas: Tai sakai skulptūra mesti gėlių veiksmų dizainas gali būti įdėta į džiovintų gėlių ar gėlės jums patinka, galite keisti gėles pagal savo nuotaiką, pabrėžti savo temperamento ir gyvenimo kokybę, unikalų dervos skulptūra kūrybingas, pilnas modernių ir mados pojūtį.

4.Puiki Dovana: Šios skulptūros ir figūrėlės tinka bet kokiai progai ir yra puiki dovana vaikinu ir vyru gimtadieniai, vestuvės, kalėdos, Kalėdų, Valentino Dienos, sukaktuvių ir kt.

5.Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Specifikacija:

Tipas: Statula

Medžiaga: Derva

Spalva: Balta,Juoda

Dydis: Apie 21.5x18cm/8.46x7.08inch

Pakuotė:

1x Dervos Statula

sku: s44959

Yra Protingas Prietaisas No
Stilius Modernus Stilius
Temos Gėlė
Medžiaga derva
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…