Triušis Monetos 2023 Metų Triušis Feng Shui Monetos Ornamentu Kinijos Pavasario Šventė Lucky Rabbit Suvenyrų Monetos,

0 Reitingai
€2.81 €5.62

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

1. Metų Triušis Moneta simbolizuoja gerą sėkmės ir gerovės.Tai padės jums pritraukti turtus, laimę, sėkmę & gerų dalykų aplink jus.

2. Su laimingas ir geros prasmes, Metai, Triušio Monetos bus idealus dovanos draugams, kolegoms, giminaičiams, ir mėgėjams, išreikšti savo gerus norus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Metų Triušis Monetos

Medžiaga: Geležis

Procesas: galvanizavimo hidrauliniai

Dydis: skersmuo 40mm/1.57 tam, storis 3mm/0.12 į

Svoris: apie 34g

Galimos spalvos: aukso, sidabro

Produktų sąrašas:

1* Metų Triušis Monetos

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【2023 Naujųjų Metų Geros Lūkesčius】Triušis Monetas, naujieji Metai, su tradicine Kinų naujieji Metai elementai, tokie, kaip triušiai, pasisekė maišelį, zodiako ženklai, atstovauti palankumą, laimės, sveikatos, ir dalintis gerąja lūkesčius nauji metai.

2.【Pasirinktos Medžiagos】Pasirinktas aukštos kokybės medžiagų, geležies, Kinų Naujųjų Metų Triušis Monetų yra tvirtas, rūdžių įrodymas, ir patvarus, todėl jie gali būti naudojami ilgą laiką.

3.【Vertas Surinkimo】Metų Triušis Monetos buvo turtingas informacija, išskirtinį išvaizdą, aukštos spalvų sodrumas, ir prabangus veidrodis poveikis, todėl moneta verta kolekcija.

4.【Plačiam Naudojimo】Tai Kinijos Metus Triušių Monetos yra plačiai naudojamas ir idealiai tinka namų ekrane, monetų kolekcija, Kinijos Mėnulio Naujųjų Metų, suvenyrai, ir pan.

5.【Puiki Dovana】Triušis Moneta yra puiki dovana šeimai, draugų, kaimynų, ar tų, kurių zodiako ženklas yra Triušio Metais Triušis 2023 m. Jie bus laimingi, kad jį gauti.

sku: s36417

Medžiaga Metalo
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…