Crystal Suncatchers "Windows Prizmės Saulės Gaudyklė Su Grandinės Pakabukas Ornamentu Vaivorykštė Maker" Ornamentas Už Lango Namų Biurams

0 Reitingai
€14.70 €29.42

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

s yra gražus būdas gyvinti savo namuose ar sode.Jie turi specialų dizainą, kuris atspindi saulės šviesą ir sukuria vaivorykštės efektą.Jie yra daug spalvų ir patvarūs, skirti ilgalaikiam naudojimui.Jūs galite pakabinti juos ant langų, sienų, medžių, arba kur jums patinka.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: už Lango

Medžiaga: krištolas, metalas

Produktų sąrašas:

1* Langų

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sukurkite Romantišką Atmosferą: Saulės Gaudyklės turi crystal prism, kad gali forma spalvinga šviesos dėmės, kai saulės šviesos pataiko į jį.Galėsite mėgautis gražus vaivorykštė poveikį jūsų sienos ir grindys.

2.Graži ir Žavinga: už Lango išskirtinį išvaizdą ir bauda kūrinys, puošiantis jūsų gyvenimo erdvę su nuostabiu akcentu.Jie gaudo saulės spindulių ir sukurti vaivorykštės efektas, daug spalvų ir žavesio.

3.Stiprios Medžiagos: Kristalai Saulės Gaudyklės Patalpos Lango yra tvirtas, stiprus, patvarus, ir gali būti naudojamas ilgą laiką, nes jis yra pagamintas iš krištolo ir metalo medžiagos.

4.Plačiai Naudojamas: Crystal yra daugiau nei tik dekoracijos.Jie stebuklingų prietaisų, kad paversti bet kokį langą į šaltinį spalvinga šviesos.Jūs galite naudoti juos jūsų kiemo, sodo, gyvenamasis kambarys, automobilių, kieme, miegamojo, arba Kalėdų eglutė.

5.Ideali Dovana: Crystal s "Windows" yra idealus Padėkos, Kalėdų, housewarming, Valentino Diena, vestuvės, gimtadienis, ar vestuvių dovanos šeimos, draugų, kolegų ar kaimynų

sku: s37859

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…