Karalienės Jubiliejaus Monetų 2022 Spalvingų Suvenyrų Monetų Karalienė Anglijos 1926-2022 Renkant 2022 Monetos Atminties Savo Didybę

0 Reitingai
€20.82 €41.64

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Karalienė Proginė Moneta yra pagamintas iš aukštos kokybės ketaus medžiagos, tvarkomi, išskirtinį meistriškumą su turtinga detalėmis, puikiai tinka, monetų kolekcijas ir atminimo suvenyrai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Karalienė Proginės Monetos

Medžiaga: Geležis

Pakavimo Sąrašas:

1* Karalienė Proginės Monetos

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[ Gedulo Karalienė ] Suprojektuoti garbę Karalienė Elizabeth II, Karalienė Proginė Moneta yra išreikšti savo sielvartą daugiau nuostolių mylimas "monarch", gedulo jūsų didenybė Karalienė.

2.[ Puikus Suvenyras, Dovanos ] Puikus relikvijų, suvenyras, dovanos ir monetų kolekcijas, Karalienė Elžbieta Progines monetas, skirtas išskirtinį ir patvarus, vykdant ypatingą prasmę, kuri yra atminties Karalienė.

3.[ Kokybės Medžiagų ] Karalienė Elžbieta II Jubiliejaus Moneta yra įrengtas subtilus išvaizdą su dideliu patvarumu, tvarkomi, išskirtinį meistriškumą, turtingą detales, pagamintas iš aukštos kokybės metalo medžiagos.

4.[ Puikiai tinka Šalims ] Monetų Kolekcionieriams Royal yra sukurta siekiant būti visiškai Jubiliejaus tematikos elementai, prisimena Karalienės Jubilee Platinum 1952-2022, todėl Karalienės 70 šlovingą metų į galvą.

5.[ Puiki Dovana Draugams ] Puiki dovana jūsų draugų, kaimynų, šeimos, Karalienės Jubiliejus Monetų 2022 rodo savo meilę ir pagarbą Karalienės, dalintis pucia su savo draugais ir šeima.

sku: s41536

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…