Piggy Bank Vaikams, Elektroninių Kačių Namuose Monetos Banko Kačių Ir Pelės Pinigų Banko Automatiškai Vagia Pinigus Langelį Taupymo Dėžutė

0 Reitingai
€14.15 €30.76

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Juokingi Kačių ir Pelės Pinigai Banke: Tai kūrybiškai derina katė namas su pinigais ir banko, ir pamatai, kad namas yra monetos lauką, kur galima patalpinti daug monetų.Be to, katė ir pelė nebėra priešas.Katė sėdi namų centras gvardija jos namo, ir pelė verčia traukiniu vežti monetos namuose.

Kūrybinis Dizainas: Kai raudonas mygtukas nuspaustas ar monetos yra įdėti į vežimą, tada pelės bus tiesioginis traukinys juda išilgai bėgių kelio.Yra lizdas į kačių namus, per kurią moneta bus automatiškai patekti į monetų dėžutės apačioje žaislą, kai traukinys patenka į namus.

Vadovai Vaikai Žino, Pinigus Geriau: suaugusiems, tai visada nėra lengvas dalykas uždirbti ir sutaupyti pinigų, tačiau, daugelis vaikų nežino ji.Su šį juokingi piggy bank, tai padeda vaikams konw sunku ir reiškia taupyti pinigus.

Juokingi Garso Efektą: Ji yra įrengta su built-in speaker viduje pinigus bankui.Kai piggy bank žaislas veikia, linksma muzika ir puikus garsas efektas (meow), gali būti apklausiami tuo pačiu metu, kuris prideda daug įdomus.

2 Būdai Žaisti: Kad traukinys juda išilgai kelio, yra 2 būdai, kaip padaryti, kad tai veikia.Pirmuoju būdu, paspauskite raudoną mygtuką monetos banko, tada traukinys bus perkelti; antruoju būdu, įdėti monetą į vežimą ir paspauskite monetos (yra mygtukas pagal vežimo), tada ir traukinys juda.

Spalva: picture spalva

Medžiaga: Plastikas

Dydis: 14x14x3cm

Pakuotės Turinys:

1 * Piggy Bank (Be 2 X AA baterijos)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: s37241

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…