Mėlyna Plunksna Dreamcatcher Led Mėnulis Dream Catcher Dekoro, Sienų Dekoracijos, Puošybos Dreamcatchers Palaima Dovana Vaikams Šeimos

0 Reitingai
€26.62 €53.24

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Jei norite sukurti daugiau romantiška ir svajinga atmosfera, tai puikus palydovas Dream Catcher su turkiu pakabučiai yra idealus poroms arba merginoms.Be to, yra dekoratyvinis elementas, dream catcher taip pat gali paprašyti laimę ir taiką.Jūs gausite ritmais, ką nori, ir dvasingumą bet erdvės dėka ji.

Specifikacija:

Pavadinimas: Mėnulis Dream Catcher

Medžiaga: karoliukai+plunksnų+geležies žiedas

Svoris: 56g

Dydis: apie 75*19cm | 29.5*7.5 mėn.

Spalvos: mėlyna, rožinė, violetinė

Procesas: rankų darbo

Pakavimo Sąrašas:

Mėnulis Dream Catcher*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išskirtinis Gaminys: Rankomis austi su išskirtiniu meistriškumo, Dream Catcher funkcijų išskirtinį detalės, gražios plunksnos, ir sodriomis spalvomis.Jos vienodos ir ritmiškai tinklelis, turkis, pakabučiai, ir rankų darbo karoliukai ir tinklai sukurti apsvaiginimo dekoratyvinis gabalas.

2.Įtraukti LED Žibintai-Stiprinti atmosferą su šiuo Dream Catcher spalvinga LED žibintai.Su įvairių spalvų rinktis, tai idealus be jokio dekoro.Built-in LED funkcija sukuria daugiau svajinga ir romantiška atmosfera.

3.Gražus Noras: Pagerinti Jūsų Miego Kokybę.Patirtis ir geros kloties košmaras-nemokamai miego sustabdyti mūsų Dream Catcher į savo miegamąjį.Mūsų produktas turi gilesnę prasmę atneša taiką ir laimę namuose.Suteikti jai kaip dovana, Norėtų, kad Jus ir jūsų artimuosius turite sweet dreams.

4.Prabangus Dekoras: suteikti jums ritmais jūs ieškote su mūsų dream catcher, elegantiškai sustabdyti ant sienos ir pridedant jutiklinio bohemišką stilių į savo kambarį.

5.Puiki Dovana: Nustebinkite savo vaikus, mergaites, ar Kalėdų mėgėjams, su šio dream catcher rinkinys, kuris apima viską, ko jiems reikia kurti savo gražus ir unikalus papuošalas.Tai puikus amatų dovana gimtadienius, Padėkos, ar bet kokia kita proga.

sku: s38133

Medžiaga Augalų Pluošto
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…