Yin-Yang Medžio, Mediniai Galvosūkiai Suaugusiems,Medinių Gyvūnų Formos Dėlionių,Unikalios Formos, Jigsaw Puzzles,Magija Medinės Dėlionės Dėlionės

3 Reitingai
€3.34 €64.10

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Produkto pristatymas: UNIKALUS IR NETINKAMŲ MEDINIAI GALVOSŪKIAI -- medinės dėlionės, kiekviena dėlionės gabalas yra lazeriu iškirpti meno ir amatų, gana skirtingi medinės dėlionės formos, kad mįslingas laiko daugiau malonus ir įdomus, storis tvirtas aukštos kokybės liepų ir ryškių spalvų su spalvingas dizainas suteiks jums malonumą.

SKLANDŽIAI KRAŠTO -- Su papildoma pjovimas lazeriu technologija, jigsaw puzzles suaugusiems neturi jokių gręžtuvų borai vieno krašto.Kiekvienas gabalas yra sklandžiai ir nieko blogo, kad jūs ir jūsų berniukai, ir mergaitės.

Ryškus gyvūnų modelis: Atlikite šiuos unikalius netaisyklingos formos dėlionių ir plaukti į taikius vandenyno.Atrasti netikėtumų per dėlionės procesą.

1 atsipalaiduoti po pietų, jaučiu, kad laiko artimųjų lėtai.Gerti šviežiai užpiltos kavos, išgirsti vidinį balsą...aš apie pradėti savo įspūdį iššūkis.

2 Kiekvieno magija medinės dėlionės dėlionės turi savo unikalia forma, kuri yra aukšto lygio sudėtingumo, surinkimas.Bet jis įdomus.

3 Ieškote mąstantis gimtadienio ar atostogų metu?Tai puiki ir ypatinga dovana, kuri gali būti suteikta šeima ir draugais, kaip įdomus uždavinys.

sku: s95779

Rekomenduojame Amžius 14+y
Puzzle Stiliaus Jıgsaw Dėlionės
Lytis Unisex
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

avatar

Prekės atvyko sklandžiai ir gerai supakuota. Tikiuosi, kad įdėti jį kartu netrukus pateikti daugiau komentarų. Labai ačiū.

avatar

Tiksliai taip, kaip parodyta, ir labai greitas pristatymas. Ačiū!

avatar

Tobulas ir gražus, kai yra punktas, kad jūs galite pamatyti, kad yra šoktelėjo, tačiau turi sprendimą...

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…