Medinė Skulptūra "Keychain" Vandenyno Gyvenimo Gyvūnų Žavesio Paketų Prižiūrėtojų Raktinę Keychain Aksesuarai, Dekoravimo Raktų, Kuprinės, Rankinės, Piniginės Monetos

0 Reitingai
€25.36 €50.72

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Mediniai Klavišą Grandinė yra kruopščiai ranka raižyti su subtilus ir mažų medinių drožinėtų banginis, todėl atrodo natūralus ir ryškus.Ji gali būti naudojama kaip gražus pakabukas jūsų krepšys, kuprinė, automobilio raktus, ar kitus nedidelius daiktus.

Specifikacija:

Gaminio dydis: apie 6.5*3.5*2.5 cm/2.55*1.37*0.98 į

Produkto svoris: apie 30g

Gaminio medžiaga: medinis

Pakavimo Sąrašas:

Mediniai Key Chain*1pcs

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Subtilus ir Mažos: Dėl dizaino subtilus ir mažų medinių drožinėtų banginis, mūsų Medinių Key Chain atrodo natūralus ir ryškus.Tai yra kruopščiai ranka raižyti su natūralios medienos grūdų baigti, kad sunku pribaigti.

2.Suteikti Jums Puikus Jausmas: Ranka Raižyti Keychain gali suteikti jums puikus jausmas ir gera nuotaika, todėl jis yra puikus pakabukas jūsų klavišą arba automobilio raktas apdaila.

3.Saugus Naudoti: Dėl aukštos kokybės medinės medžiagos, mūsų Mielas Banginis "Keychain" turi funkcijų yra patvarus, tvirtas, gražus, sklandžiai, saugus naudoti ir išskirtinį.

4.Didelis Dovanų Pasirinkimas: Tinkamai naudojant patrauklus stilius ir gražus dizainas, mūsų Kūrybos Key Chain, yra didelis dovanų pasirinkimas.Tai puikus jūsų artimieji, draugai, ypač tiems, kurie mėgsta banginiai.

5.Gražus Pakabukas: Mūsų Medinių Drožyba "Keychain", taip pat gali būti naudojamas kaip gražus pakabukas jūsų krepšys, kuprinė, automobilio raktus, ar kitus nedidelius daiktus.Jis yra plačiai naudojamas.

sku: s460744

Rekomenduojame Amžius 14+y
Medžiaga MEDVILNĖS
Lytis Unisex
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…