8 Vamzdžiai Vėjo Varpelių Lauke Su Medinis Pakabukas Atminimo Vėjo Varpelių Medžio Kabantys Papuošalai Varpais Vėjo Varpeliais, Lauko Balkonas

0 Reitingai
€4.84 €9.69

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1.Palaiminimas Padidino Palankumą Stiprinama: Sustiprina palaiminimus savo namuose su mūsų metalinis vamzdis vėjo varpeliais.Simbolis palankumą, sveikatą ir laimę, ji skatina šeimos saugumo saldus ir garsiai skamba.Skleisti positivity ir geros atmosferos su mūsų laimingas vėjo varpelių, puiki dovana jūsų artimiesiems ar sau.

2.Raminantis Garsas: Pakelti savo lauko erdvę su kerintis garso ir mūsų, Metalinis Vamzdis, Vėjo Varpeliais.8 neperpučiamas metalo vamzdžiai gaminti sklandžiai, patvarus melodiją, papildo skambančių, ilgalaikės, rūdims atsparus dizainas.

3.Mąstantis Atmintis: Šis metalinis vamzdis vėjo varpelių yra puiki dovanos idėja draugams ir šeimai, housewarming, gimtadienio ar bet kokia proga.Tai yra gražus lauko sodo dekoro, kuris perteikia savo geriausiais norais su savo raminantis garsas ir elegantiškas dizainas.

4.Atsipalaiduoti Tonai: Įmerkite giedras ir taikiai su šių metalinis vamzdis vėjo varpeliais.Medžio masyvo papuošalų ir metalo vamzdžiai aiškios ir ramina tonai, puikiai tinka vidaus arba lauko naudojimui.Pridėti jutiklinio kaimiškas žavesio jūsų dekoro su šiuo būtina turėti aksesuaras.

5.Atpalaiduojanti Muzika: Pakelti atmosferą savo lauko erdvę su šie metalinis vamzdis vėjo varpeliais.Be vargo sustabdyti juos, kaip balkonas dekoracijos, langų pakabučiai, ar eglučių papuošalai, ir apima tylus ir taikus melodijos, jie gamina.

Aprašymas:

Padidinti savo lauko erdvę su mūsų laimingas vėjo varpelių.Pagamintas su patvarių medžiagų, šių lauko girliandos yra ne tik dekoratyvinis, bet taip pat suteiks jausmą, taikos ir ramiai.Įtraukti į jūsų lauko sodo dekoro be poreikio nustatyti jį.

Specifikacija:

1. Gaminio medžiaga: medis + metalas

2. Gaminio dydis maždaug: 490mm*130mm

3. Pakuotės dydis maždaug: 145mm*45mm*145mm

4. Produkto svoris: 120g

Pakavimo Sąrašas:

1* Vėjo Varpelių Metalo Vamzdžiai

sku: s35455

Medžiaga Plastikiniai
Stilius Sielovados Stilius
Asamblėjos Reikia No
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…