Maišytuvas Extender Postringauti Silikono Vaikams, Vandens Čiaupo Rankenos Saugiai Kriauklė, Maišytuvas, Plėstuvas Vaikams Berniukams, Mergaitėms, Vaikams, Vonia, Virtuvė, Vonios Kambarys

0 Reitingai
€33.98 €67.96

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Produkto Aprašymas:

Labai mažų vaikų, lengva ir smagu naudoti.Gauti vandens į burną be sukimo galvą ir gauti juos žemyn visą savo veidą.Šis mažasis pagalbininkas gali išplėsti vandens srautą, todėl jie gali būti per kiekvienas pasiekti.Tinka daugumai įprastinių maišytuvai, tinka Virtuvėje, Vonios kriauklės, vonios, vonia, vamzdžiai ir kt.

Produkto Specifikacija:

Medžiaga: PP + Silikono

Spalva: šviesiai violetinė

Dydis: 8.5*7*15.5 cm/5.5*3.46*2.4 į

Pakavimo sąrašas:

Vaikas Silikono Maišytuvas Extender*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugi Medžiaga: Pagamintas iš 100% maisto kokybės silikono medžiagos pp, mūsų kūdikis maišytuvas extender yra saugios, tvirtos ir nenuodingos, kuris truks ilgai, be kenksmingų cheminių medžiagų ar aštrių briaunų.

2.Du Įvažiavimo: Su projektavimo du įvažiavimo: tradiciniai (patenka per galinio) ir Gooseneck (patenka per viršų), tai silikono maišytuvas extender yra labai patogu nešiotis.

3.Platus Programas: Su projektavimo, montavimo dauguma paprastųjų vonios maišytuvai, mūsų vaikas vandens čiaupas extender yra suderinama su dauguma maišytuvai visų formų ir dydžių, kurie gali būti naudojami vonios, virtuvės kriauklės, vonios, kriauklės ir kt.

4.Paprasta Įdiegti: Užuot eikvoti laiką surinkimas, šis maišytuvas pratęsimas gali būti lengvai įrengti mažiau nei per minutę.Pirma, pridėti tiesiog išspausti iš abiejų pusių spausdami mažesnis atvartu, ir yra prijungtas prie maišytuvas, tada jūs galite pradėti plauti rankas.

5.Sveikos mitybos Įpročius Vaikams: naudodami šį juokingas ir lengvas silikono vandens snapelis, jūsų vaikai gali padidinti įdomus plauti rankas, leiskite vandeniui arčiau vaikų, ugdyti vaiko savarankiškumą, plėtoti geras įprotis plauti rankas.

sku: s360890

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Plastikiniai
Lytis Unisex
Rekomenduojame Amžius 12+y

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…