Atnaujinimas, Remontas Agentas 80ml Geriausių Automobilių Restauratorius Kremas Auto Odos Gumos Atnaujinimas Pasta Ilgalaikį Kristalai Danga

0 Reitingai
€6.98 €13.95

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Atgaivinti jūsų gumos gaminiai su mūsų giliai drėkina Gumos Restauratorius.Jos pratęsti tarnavimo laiką ir alkūnės dizaino, kad techninės priežiūros nereikalaujantis pastangų.Vieną prašymą, mėgautis iki 60 dienų apsaugą nuo dėvėjimosi ir plyšimo.Plius, jos apsauginės juostelės apsaugo nuo tolimesnės žalos.

Produkto pavadinimas: priežiūros agentas

Gaminio medžiaga: skystas

Produkto svoris: 97g

Gaminio dydis: 3x 4.4x13.9CM (1.18x1.73x5.47inch)

Priminimas: Produkto dydis/nuotraukos bus išmatuotas rankiniu būdu, ir ėmėsi, prašome, atleisk man, šiek tiek nukrypimas

Sąrašas:

Gumos Restauratorius x1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išsaugoti elastingumą: Mūsų Atnaujinimas, Remontas Agentas efektyviai apsaugo gumines juosteles nuo senėjimo, baliklių, bei atstato elastingumą, suteikia gilų drėgmės.

2.Kelią juostelės senėjimas: Likti lankstus ir " užkirsti kelią juostelės senėjimo su mūsų Atnaujinimas, Remontas Agentas.Valykite kartą per mėnesį pratęsti tarnavimo laiką ir išvengti juostelės iš krekingo.

3.Lengvas Shine: Su mūsų didelės talpos Atnaujinimas, Remontas Agentas, kuriuose 80ML formulė, galite atkurti ir išlaikyti jūsų automobilio grožio 60 dienų, su lengvumu.

4.Patogu naudoti: Jos alkūnė dizainas tinka paviršių, o valytuvas-lengvai formulė užtikrina, lengvas apliejimo.Atsisveikinti su dėvėjimosi ir plyšimo, su šio vartotojo draugiškas produktas.

5.Išplėstinė Apsauga: Su unikalios sudėties bei apsauginės juostelės, Atnaujinimas, Remontas, Agentas, pateikia papildomą apsaugą, kad jūsų automobilis, užkertant kelią šalnos ir žemos temperatūros žalą.

sku: s9511

Elemento Ilgio 3cm
Modelio Pavadinimas priežiūros agentas
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Aukštis 13.9cm
Elemento Tipas Užpildai, Klijai & Hermetikų
Prekės Svoris 97g
Medžiagos Tipas skystis
Elemento Plotis 4.4cm

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…