Helovinas Sienos Kabo Pakabučiai Realus Moliūgų Klevo Lapų Vainikas Už Scenos Dekoracija Durų Kabo Namų Papuošalas DecoraçãO

0 Reitingai
€9.90 €12.37

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Helovinas Sienos Dekoro Realus Moliūgų Klevo Lapų Vainikas Už Scenos Dekoracija Durų Kabo Ornamentu Namų Dekoro

Savybės:

papuošti kitokia elegancija ir šilumą jūsų Helovinas dekoro su mūsų išskirtinį Helovinas Sienos Dekoras.Featuring matinio lapai, moliūgai, ir šiltą rudenį spalva , šis apsvaiginimo gabalas yra puiki be jokių namų.

Meistriškai su aukščiausios kokybės medžiagų, mūsų Helovinas Sienos Dekoras yra skirta praėjusį sezoną po sezono.Tvirta konstrukcija užtikrina ilgaamžiškumą, todėl jūs galite mėgautis savo grožį už metus į priekį.

Su jos puikus dydžio, mūsų Helovinas Sienos Dekoro yra universalus ir lengvai pakabinti.Ar norite, kad jūsų gyvenamasis kambarys, miegamasis, arba visą veranda, šis elegantiškas gabalas bus be vargo padidinti bet kurios vietos.

Ne tik Helovinas, mūsų Sienos Dekoras gali būti naudojamas visoje rudens sezono sukurti jaukią atmosferą ir kviečia.Jo nesenstantis dizainas ir šiltų spalvų, kad jis universalus, dekoravimo, bet rudenį-teminius rinkimo ar renginį.

Paversti savo namų į švenčių ir kerintis erdvėje su mūsų Helovinas Sienos Dekoras.Sezoninis elegancija ir žavus dizainas bus tiek jauni, ir seni, todėl jis idealus pasirinkimas tiek pridėjus prie jūsų Halloween šventės.

Produkto Aprašymas:

Helovinas Sienos Dekoro Realus Moliūgų Klevo Lapų Vainikas Už Scenos Dekoracija Durų Kabo Ornamentu Namų Dekoro

Medžiaga: Mediena

Spalva: Juoda, (Nes skirtumas tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali būti neryškios spalvos skirtumas.prašome įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant, Ačiū!)

sku: s23189

Asamblėjos Reikia Taip
Stilius Retro ir Nostalgiškų/Senus Baldus
Temos Žmonės
Medžiaga Vytelių
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…