Derva Kristaus Lentynoje Kolekcionuojamų Figūrėlės Kambarį Medinių Namų Meilužio Dovana Sodo Dekoro Sakyklos Bažnyčioje Pelės Statula

0 Reitingai
€5.51 €7.25

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

【Dervos ir gerai paruošta】Pagamintas iš aukštos kokybės dervų ir gerai paruošta.Tvirtas dizainas šio ornamentas yra atsparus trinčiai, ašarojimas ir skaldos kad jums patiks jį metų ateiti.Todėl jis atsparus šalčiui ir tinkamas naudoti vidaus arba lauko naudojimui.

【Tinka daugelyje vietų】 Tikisi geresnių dalykų gyvenime ir naujų namų, gyvenimą gyventi katedros choras yra sunku, jis meldžiasi už jūsų pagalbą.Tinka daugelyje vietų, pavyzdžiui, gyvenamasis kambarys, miegamasis, vonios kambarys, spinta, staliukas, židinio, "office" darbalaukio ir pan.

【Kūrybos, mielas】šiek tiek pele, vadinamas sakyklos pelės, atsistoja kaip pamokslininkas iš sakyklos sekmadienį, skaityti bibliją ir kalbėjimo žodžiais komfortą savo parapijiečiais.Kūrybos, mielas ir ryškus rudas pelių skulptūros su retro dizainas bus attrach žmonių dėmesį Eglė iki jūsų stalo, arba namas su šiuo gabalas!

【Puiki dovana】įdomus bažnyčios pelės ornamentas, kad daro puiki dovana idėja.Puikus sodo dovana ir housewarming dovana šeimai ir draugams, Velykų, gimtadienių ir Motinos Diena.

【Oro pasipriešinimo】Padengtas UV atsparia danga, ji gali atlaikyti visų rūšių oro sąlygų ir yra pagamintas iš tvirtos aukštos kokybės dervos, todėl nyksta, lietaus ir šalčio nebus problema.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: mediena

Spalva: ruda

Dydis(apie): 4x6x8.3cm/1.57x2.36x3.27inch(ilgis x plotis x aukštis)

Pakuotė:

1pc x Bažnyčios Pelės Statula

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

sku: s17525

Yra Protingas Prietaisas No
Medžiaga derva
Stilius Religinės
Prekės Pavadinimas HOUSEEN
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…