Sienų Lipdukai Kambario Dekoro 3D Sienų Lipdukai Ir Langų tvirtai laikosi Šalies Prekių Animacinių filmų Katytė, Šeimai Šalis Tiekia Nuimamu 3D

0 Reitingai
€18.12 €36.24

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pridėti jutiklinio spryt į jūsų Helovinas dekoro su mūsų 3D Gyvūnų Sienos Lipdukai.Šie lipdukai funkcija 3D vizualinį poveikį ir yra fadeless.Puikiai tinka lygių paviršių, jie pridėti įdomus ir žaismingas atmosferą bet kurioje patalpoje.

Produkto pavadinimas: Velykų zuikis motina lipdukai

Gaminio medžiaga: padengtas popierius padengtas

Gaminio dydis: 6*1*8CM|2.36*0.39*3.14 Į

Produktų sąrašas: kreidinio popieriaus laminavimas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Malonus Gyvūnų Lipdukai: Pakelti jūsų vaiko kambario su šių žavinga gyvūnų sienos lipdukai.3D vaizdo efektą duoda būtybių gyvenimo, ir mielas animacinių filmų stilius yra tikri, žavesio jūsų mažiesiems.Sukurti įtraukiančią atmosferą, kad žiežirbos savo vaizduotę.

2.Gana Gyvūnų Lipdukai: Atskleisti žavesį šių 3D gyvūnų sienos lipdukai su savo energingas ir žavus dizainas.Pagaminti naudojant aukštos kokybės padengtas popierius ir laminavimas, jie užtikrina, ilgalaikis regėjimo aiškumo, aiškias nuotraukas.Be to, ilgalaikis fadeless spalvų ir bekvapis bruožas šiuos lipdukus, kad jie puikus dekoras tinka bet kurioje patalpoje.

3.Sklandžiai Įrengimas: Šių 3D gyvūnų sienos lipdukai gali būti lengvai pritaikyti prie sienos, lango, akiniai, šaldytuvai ir kitų lygių paviršių, sukurti ryškus ir tikroviškas efektas.

4.Charmal Sienos Akcentai: džiaugsmo ir įdomus, kad bet kuri šalis, kuri mūsų 3D gyvūnų sienos lipdukai.Puikus Helovinas, Kalėdos, Velykos, ar gimtadienius, šie lipdukai bus paversti bet kokį kambarį į jaukus ir gyvas vietos.Naudoti juos kaip šalies prekių ar pridėti jutiklinio žavesio jūsų miegamajame dekoracijas.

5.Įdomus Atmosferą: Šių 3D gyvūnų sienos lipdukai bus įtraukti mielas jausmas, kad jūsų vaiko kambarį ir sukurti įdomus atmosferą, kad jie bus meilė.Jie yra žavinga, lengva taikyti, ir puiki dovana įvairaus amžiaus vaikams.

sku: s22476

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…