6 Vnt. Pastelinių Žymekliai Minkštas Patarimas Lengvas Spalvų žymėjimo įrankis Žymeklis Parkeris už Mokyklos Raštinės Reikmenys Nupiešti Grafiti Stationeryies

3 Reitingai
€1.61 €2.30

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

6 Vnt. Pastelinių Žymekliai Minkštas Patarimas Lengvas Spalvų žymėjimo įrankis Žymeklis Parkeris už Mokyklos Raštinės Reikmenys Nupiešti Grafiti Stationeryies

Visiškai naujas ir aukštos kokybės.

Tipas:Žymekliai Parkeriai

Medžiaga:Plastikas

Dydis:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Aukščiausios kokybės Medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės plastiko ir pluošto medžiagą, kuri yra ekologiški ir netoksiški, rašytinis tekstas yra ilgalaikės ir aiškiai, greitai džiūsta, nėra dėmių knygų, rankas ar drabužius ir birus rašalo leidžia jį naudoti sklandžiai.

Lengva Naudoti: aikštėje ir vienodo dizaino kūno žymėjimo įrankis leidžia lengvai paimti ir mažiau linkę į geležinkelių naudojimo metu.Slysta gerai puslapiuose be žalingų popieriaus.Puikus išsamiai užpildyti, rašymo, piešimo, spalvinimo ir daugiau.

Praktiškas Dizainas: perlinis dalis nėra nei sunku, nei minkšta, lygi ir patogūs naudoti.Minkštos ir švelnios spalvos gali apsaugoti jūsų akis na, ne atitraukti jūsų dėmesį ir leidžia jums pabrėžti pagrindinius dalykus geriau.

Platus Programos: Tinka dienoraštis, planuoti, dirbti, studijuoti, užrašų darymas, anotacija ir kt.Idealiai tinka studentai, biurų darbuotojai, naudoti mokyklose, biuruose, namuose ir pan.Mažas ir lengvas, jūs galite jį pasiimti su savimi keliaujant, arba kai jums reikia eiti dirbti ar studijuoti.

Pakuotė:

6Pcs Žymekliai Parkeriai

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

sku: s447331

Pakuotė Nustatyti
Dydis Normal
Multi Spalvos Taip
Kiekis Pakuotėje 6 Spalvų/Box
Kilmės Žemyninė Kinija
Teptuku Patarimas Įstrižai
Naudoti Biurų Ir Mokyklų Žymekliai
Trinamą Ar Ne No
Dual-side Raštu Taip
Tipas Žymėjimo įrankis

Klientų Q & A

avatar

Geras pastelinių žymekliai.

avatar

Atvyko super greitas, geras produktas

avatar

Puikus kokybės ir atvyko lenkia grafiką

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…