Vitražas Medūza, Veidrodis, Patvarus, Spalvingas Medusa Dekoratyvinis Medusa Plaukų Akrilo Pakabukas Namų Dekoro Vidaus Ir Lauko

0 Reitingai
€8.26 €16.53

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1. Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės 2D akrilo medžiagos, mūsų vitražo 2D akrilo pakabukas veidrodis yra stiprus, tvirtas, lygus ir saugus naudoti.Jis turi ilgą tarnavimo laiką.

2. Medusa: Mūsų tamsintas stiklas, dekoratyvinis veidrodis yra suprojektuoti su medūza, plaukų forma, kuri yra pavojinga grėsmė, o tai reiškia, kitų pavojingų grėsmių, ir tai yra blogis, paveikslas atstumti.

3. Unikali Dovana: Mūsų vitražo 2D akrilo pakabukas veidrodis yra jt pamiršti lentelė lentelės dovana visiems Tinka, svarbu festivalių, pavyzdžiui jubiliejai, motinos diena, Helovinas, ir kt. 4. Creepy Dizainas: Kas nustato veidrodis, išskyrus tai savo universalumo šviesos.Puiki dovana ar namų dekoro.Pakabinti jį savo verandoje arba sodas pridėti šiek tiek paslaptis, kad savo erdvę.

5. Aptarnavimas po Pardavimo: Mes teikiame aukštos kokybės produktus ir puikus aptarnavimas.Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis ir mes suteiksime įvairių sprendimų-galite pasirinkti iš.

Aprašymas:

1. Mūsų vitražo 2D akrilo pakabukas veidrodis yra pagamintas iš aukštos kokybės 2D akrilo medžiagos, kurios yra stiprios, tvirtos, lygios, ir saugus naudoti.

2. Jį galima pakabinti ant jūsų veranda arba sode, pridėti šiek tiek paslaptis, kad savo erdvę.

Specifikacija:

1. Pavadinimas: vitražas 2D Akrilo Pakabukas Veidrodėliai 2. Medžiaga: 2D akrilo

3. Gaminio dydis: apie 25*24*0.3 cm/9.8*9.4*0.1 į

4. Produkto svoris: apie 70g

Pakavimo Sąrašas:

Medūza, Akiniai Nuo Saulės*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

sku: s14249

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…