Unitazo Valiklį Tablečių Tualeto Valymo Tabletės Tualetas Tablet Galingas Valymo Putos Dizaino Giliai Valo Šlapimo Dėmes Už

0 Reitingai
€6.51 €13.03

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymai:

Norite putojantis švarus vonios kambarys be plovimas?Tik lašas tabletę į unitazo ir tegul švaresnis atlikti savo darbą.Jis tirpsta šlapimo dėmes.Mėgaukitės šviežia ir higienos vonios kambarys su Wc Valiklį Tablečių.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Unitazo Tablečių

Dydis: Apie 7.8*7.8*2.8 cm/3.07*3.07*1.1 oinch

Svoris: apie 232g

Techniniai duomenys:

10*Unitazo Tablečių

Pastabos:

Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Galingas Valymo: Duok savo tualetą naują išvaizdą su šiuo unitazo Tabletė, kuri giliai išvalo dėmes ir šlapimo, paliekant gaivus ir sanitarijos dubuo, jis bus geras pasirinkimas

2.Veiksmingai Pašalina Kvapą: nereikia šveitimas arba nuplaukite, tiesiog nuplaukite ir mėgautis švarus kvapas,., ir tai Cleaner Tualeto bakelio tabletės yra aktyvus deguonies bendrovių, kurios efektyviai šalina kvapus ir išlaikyti savo tualetu paprastai gaivus.

3.Putų Poveikis: valiklis veikia geriau su storu putų, kad unitazo Valiklį Tabletes sukurti.Ji apima unitazo ir apsaugo visus valymo agentas nuo purslų.

4.Patogu Naudoti: funkcija Tualeto Bako siurblys yra tai, kad ji yra paprasta naudoti, jie gali pašalinti kampai, užkirsti kelią kvapų, ir neleisti, kiaušiniai, iš dauginimo ir veisimo, kuris yra labai praktiška

5.Universalus Valymas: Tai Tualeto Valiklį Tabletės gali spręsti bet kokius valymo iššūkis jūsų vonios kambarys, iš unitazo kriaukle, paliekant jiems putojantis švarus ir šviežio kvapo.

sku: s411396

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…