1~10VNT Namų Puošybai Medinis Pakabukas Kūrybos Namų Dekoro Jūrų Žuvų Pakabukas Rankdarbių Pakabukas Naujoviška Dovana, Aksesuaras

0 Reitingai
€17.71 €24.95

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1~10VNT Namų Puošybai Medinis Pakabukas Kūrybos Namų Dekoro Jūrų Žuvų Pakabukas Rankdarbių Pakabukas Naujoviška Dovana, Aksesuaras

Aprašymas:

Pavadinimas: mediniai jūrų žuvų pakabukas

Medžiaga: mediena

Dydis: 30x9x1.5cm

Svoris: 15g

Techniniai duomenys:

1. Lengva naudoti: Ji labai tinka balta ar paplūdimio tema.Pridėti šių buriavimo papuošalai pakuotėje, kad jūsų dovana, unikalus.Tai geros rungtynės pakabinti Kalėdų eglutės, smėlio ir kriauklių.Taip pat yra spalvinga vandenyno dekoracijos, kuri gali užpildyti stiklo stiklainius ir pridėti šviežumo į bet kurį kambarį.

2. Aukštos kokybės medžiagos: Smėlis Doleris dekoratyvinis kombinezonas yra pagamintas iš dervos medžiaga, rankų darbo, švarus ir bekvapis, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

3. Gražus papuošimas: Šie kruopščiai suprojektuotos ir sukurtos įspūdingos dekoracijos, vestuvių dovanos, papuošalai, žvakės, rėmeliai, veidrodžiai ir baltos spalvos papuošalai padarė dovanos įvairiomis progomis, pomėgius ir amatus.Ar tai dekoravimo akvariumai, undinės, arba povandeninių tematikos šalys, temos bus padaryti savo šeimai, draugams ir svečiams laimingas.

4. Platus naudojimas: Tai yra labai turtingas ir smėlio.Ji labai tinka paplūdimio vestuvėms, paplūdimio naudoti, jūreivystės tema elementus, kvietimai, šalies dovanos, mermaid šalių ir vidaus apdaila.

Pakuotė:

1 * Pakabukas

sku: s37157

Medžiaga Mediena
Tipas 5 Rankdarbių Priedai Veltiniams, Vilna
Funkcija B Naujoviškas Priedų
3 tipas pakabukas
Funkcija Medinis Pakabukas Novatoriškų Priedų
Kilmės Žemyninė Kinija
D Tipas Medinis Pakabukas
Tipas 1 Dovanų
Parama Greitas Pristatymas Per 24 Valandas Pristatymas
Funkcija C Vandenyno Vėjo Amatų Namų Puošybai
Tipas B Namo Apdaila
Tipas 2 Jūros Stiliaus Novatoriškų Priedų
C Tipo Vėjo Medinių Rankdarbių
Pavadinimas mediniai jūrų žuvų pakabukas
Tipas Dovanų
E Tipo Rankdarbių Priedai Veltiniams, Vilna
Tipas 4 Jūros Stiliaus Dovana

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…