10VNT Tualeto Sėdynė Dokumentus Universalus Vienkartinius klozeto Dangčiai Vandeniui Flushable Minkštas Lapas, Barai Namų, Ligoninės, Viešbučiai

0 Reitingai
€3.08 €6.15

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1. Praktinių Kelionės Priedas: Šių klozeto dangčiai yra praktiškai kelionės aksesuaras, kuris gali jus ir jūsų šeimos švari ir higieniška, ypač jei jūs esate pamišęs mokymo jūsų vaikams.

2. Higienos Apsauga: Šie klozeto dangčiai yra pakankamai didelis, kad būtų išvengta tiesioginio kontakto su tualetu, užtikrinti švarią ir higienos patirtį.Jie tinka labiausiai tualetai su universalaus dizaino (apie 36*42.5 CM/14.17*16.73 Į.

3. Flushable ir Ekologiškas: Šie klozeto dangčiai gaminami iš medienos plaušiena, popierius, kad yra tirpus vandenyje ir nekenksmingas aplinkai.Jie yra minkšti ir patogūs naudoti, o ne liuminescencinės agentai arba kenksmingų cheminių medžiagų.Galite praplaukite jas lengvai po naudojimo, nesirūpindami užsikimšimo arba taršos.

4. Lengva Naudotis: Tiesiog įdėkite sklandžiai puse į viršų ant klozeto ir atsiskleisti knygą.Žaliavinės puse žemyn padės išvengti slydimo ir užtikrinti higienos.Patogūs naudoti.

5. Plačiai Naudojamas: Šie klozeto dangčiai yra lengvas ir patogus nešiotis krepšyje ar kišenėje.Jūs galite juos naudoti, viešbučiuose, prekybos centruose, baruose, kitose viešose vietose, dėl higienos ir komforto patirtis.

Išsamiai:

Šie klozeto dangčiai yra skirtos vaikams ir suaugusiems, kurie nori išvengti tiesioginio kontakto su tualetu.Jie yra patogus, lengva naudotis, ir plačiai naudojami viešieji tualetai, viešbučiuose, oro uostuose, ir daugiau.Tiesiog padėkite juos ant sėdynės ir nuplaukite juos karto po naudojimo.Ne daugiau rūpesčių dėl purvo!

Specifikacija:

1. Pavadinimas: Klozeto Dangčiai

2. Medžiaga: Popierius

3. Dydis: 36*42.5 CM/14.17*16.73 Į (vidut.)

Pakavimo Sąrašas:

10 * Klozeto Dangčiai

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir kameras, gali būti spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida produkto dydžio.

sku: s352247

Modelio Numeris Klozeto Dangčiai
Stilius Keturių dalių Komplektas
vienkartiniai Taip
Funkcija Eco-Friendly
Tipas Vienkartiniai Tualetinio Popieriaus
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Plastikiniai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…