Sienų Dekoras Mėlyna DOrnament Namų Sėkmės Žavinga Dekoro Mėlyna, Patalpų Puošyba, Darbo Erdvės Butas Biurai

0 Reitingai
€7.82 €15.65

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Šie storio, ilgalaikis sienos dekoracijas, pagaminti iš akrilo funkciją, rafinuotas detales ir energingas spalvas.Jūs dievinu šį sienos menas, kuris turkų ir graikų kultūra reiškia apsaugą.Jie paprasta pakabinti.Jie turi įvairių naudoja ir gali būti panaudoti savo kambarį ar miegamąjį.

Specifikacija:

dydis:

A: Apie 30*30 cm/11,8*11.8 B: Apie 30*25cm/11.8*9.8 į

Medžiaga: Akrilas

Pakavimo sąrašas:

1* Akrilo Sienų Ornamentai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tarnauti Ilgą Laiką: Tai akrilo velnio akis mėlyna dekoro yra pagaminti iš tvirtos ir vandeniui akrilo, kuris gali atlaikyti vėjo ir lietaus.Tai nėra lengva sulaužyti, ir gali būti naudojamas kelis kartus.

2.Restorano Sienų Papuošimai: Tai akrilo velnio akis mėlyna dekoro yra daugiau, nei vien tik sienų apdaila, ji bus nustebinti visiems, kurie mato jį.Jis tiks bet kokio šiuolaikinio gyvenimo ar darbo vietos.Tai bus pridėti purslų spalvos ir žavesio jūsų namams.

3.Greitas Montavimas: Su klijų ar vinių, galite išspręsti šią akrilo velnio akis mėlyna dekoro jūsų balkonas arba bet kur, kur jūs norite.Jis nėra ateis su klijų ar vinių.Tai akrilo velnio akis mėlyna dekoras gali būti nustatomas lengvai ir saugiai.

4.Didžioji Naudojimas: Pridėti šiek tiek įdomus ir nuojauta, kad jūsų veranda su šių akrilo velnio akis mėlyna dekoro.Jie sparkle, su ryškių spalvų ir įnoringas dizainas, kad bus malonumas jūsų svečiai.Jūs galite pakabinti juos bet kurioje vietoje norite, patalpoje ar lauke.

5.Apsaugos Reikšmė: Blogio akis yra vadinamas apsaugos turkijos ir graikijos kultūrą, apsaugoti jus nuo blogos energijos žalą, sustabdyti juos namuose gali apsaugoti savo aplinką nuo blogio.

sku: s32567

Medžiaga Akrilo
Kilmės Žemyninė Kinija
Stilius Modernus Stilius

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…