Ne Prašyti Durų Ženklas Medinių Durų Pasirašyti Tradicinių Namų Dekoro Priedai nežinau Ar Žiedas, Durų Kabykla Verslo

0 Reitingai
€12.79 €25.59

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Šis ženklas, kuris yra pagamintas iš medienos medžiagų, yra saugūs naudoti ir gali atlaikyti įvairių sąlygų ir kraštutinių temperatūrų, be išblukimo ar lupimasis.Ji tarnauja kaip mandagus būdas atitolti įvairių svetimi ir įkyrus asmenų, kurie kreipiasi į savo priekiniai veranda.

Specifikacija:

Dydis: apie 26*21*1cm/10.2*8.3*0.4 į

Medžiaga: mediena

Pakavimo Sąrašas:

Ne Paprašys Pasirašyti Namas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Gerai Padarė: Pagamintas iš medienos medžiagos, šis ženklas yra saugus naudoti ir gali atlaikyti įvairių aplinkų ir kraštutinių temperatūrų, be išblukimo ar lupimasis.Jūs galite jį naudoti ilgą laiką su savimi.

2.Išlaikyti Nepageidaujamų Lankytojų Toli: Ženklais draudžiama prašyti padėti išlaikyti platų svetimi ir įkyrus žmones.savotiškas būdas atmesti ką nors, kas metodų jūsų lauko verandoje.

3.Puikus Gaminys: Šis ženklas padidina jūsų namo pasinaudoję aukščiau skambučius.Jis yra matomas ir gražus, malonus, užrašu ir apdaila.Labai puikus ženklas, kad gerai dera su bet kokia apdaila.

4.Lengvas Montavimas: Tai ne paprašys pasirašyti ateina su kabliukais, kurie leidžia jums pakabinti ant jūsų durų, lango ar sienos.Tiesiog padėkite jį ten, kur norite, ir mėgautis be jokio vargo montavimas be vinių ar varžtų.

5.Platus Naudojimas: Šis akį traukiantis medinės durys ženklas turi paprastą šriftą ir didelis tekstas, todėl jį lengva skaityti, stilingas ir patrauklus lankytojai.Idealiai tinka tiek vidaus, tiek ir lauko darbams.

sku: s30725

Medžiaga Mediena
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…