Alyvos Priedas, Automobilių Variklio Sistema Švaresnis Nuriebintojas 358ml Engine Cleaner Priedą Universalios Alyvos Bako Švaresnis Giliai

0 Reitingai
€84.37 €168.76

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Mūsų Naftos System Cleaner užtikrina variklio apsaugą su atsparumas oksidacijai technologija.Gilinimas, įsiurbimo sistema su mūsų produktas leis sutaupyti energijos.Paprasta ir patogu naudoti.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Engine Cleaner

Produkto svoris: 350g

Dydis: (vidut.)5*5*14cm/1.97*1.97*5.51 cm

Talpa: 358ml

Dėmesio:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano Parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti dydžio skirtumas 1-2cm.

Sąrašas:

1*Variklio Cleane

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Apsaugo Variklio charakteristikos: pašalinant guma ir anglies indėlių, mūsų Automobilio Variklis Švaresnis užtikrina efektyvų variklio valymas, kurios pagerina našumą, saugo variklį ir užtikrina saugaus vairavimo.

2.Oksidacijos Atsparus: Šio automobilio variklio cleaner gera oksidacijai, atsparus smūgiams, kuris gali užkirsti kelią variklio senėjimo ir eroziją, pagerinti variklio stabilumo, ir pailgina eksploatavimo laiką savo automobilį.

3.Galios Didinimo: veiksmingai gilinimas, įsiurbimo sistema ir padidinti įleidimo tūrio ir slėgio, Automobilių Variklio Švaresnis padidina automobilio galią ir reakcijos greitis.Patobulinta degimo efektyvumas žymiai sumažina alyvos sunaudojimą, užtikrinant sklandų vairavimo patirtį.

4.Ekologiškas Sprendimas: Mūsų Automobilio Variklis Cleaner yra saugus ir veiksmingas būdas sumažinti naftos suvartojimą ir išmetamų teršalų kiekį jūsų transporto priemonė, siekiant padėti jums žaisti svarbų vaidmenį saugant aplinką.Su savo naftos taupymo savybių, galite išsaugoti alyvos sąnaudas ir sumažinti savo anglies pėdsaką, protingas pasirinkimas tiems, kurie nori padaryti teigiamą poveikį mūsų planetos.

5.Paprastas valdymas: Šio automobilio variklio valiklis gali užbaigti valymo darbai nereikia ardyti variklio.Tiesiog pridėti šį valiklį į naftos rezervuarą ir tai bus darome.Tai paprasta ir patogu naudoti.

sku: s2843

Prekės Tomas 358ml
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Svoris 350g

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…