Drobė Plakatai Gana Katė Gyvūnų Teisių Dovana Meno Šiuolaikinio Gyvenimo Kambario Dekoravimas Paveikslų, Sienų Lipdukai Vaikų Miegamojo Puošimas

0 Reitingai
€1.37 €3.04

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

mūsų gaminiai yra drobė, tapyba,spausdinami ant aukštos kokybės drobės.Labai gražus spausdinimo ant drobės, kuri atrodo beveik kaip originalus kūrinys, puiki dovana idėja, jūsų artimiesiems ir draugams.Ryškių spalvų sukurti pajusti originalaus pobūdžio ir šedevras, kad svaiginančius patirtį jums.Ką jūs gaunate tai, ką matote.

Drobė sienos menas gali pridėti jausmą namas meno, ir mes manome, kad jums bus labai patenkintas savo drobės.Mūsų produktai yra kelių dydžių.Jei nesate patenkintas dabartinio dydžio, galite siūlyti norimą dydį ir pritaikyti jį jums.

Mes specializuojamės teikti jums kokybiškas, bet už prieinamą kainą drobės meno.Puikus šiuolaikinio meno paveikslų tinka miegamajame, gyvenamasis kambarys, virtuvės, biuro, viešbučių, valgomasis, vonios kambarys, baras ir kt.Papuošti savo erdvę.Mes teikiame dešimtys tūkstančių dekoratyvinių paveikslų galite pasirinkti iš, ir yra pagaminti iš restorano drobė spausdina pagaminti įvairių laikotarpių ir stilių, Dydį Šaltinis:

Aukštos Kokybės:

Visi drobės-tai aukštos kokybės medžiagos, išspausdintas su naujausia mašina technologija garantuoja, kad aiškūs ir realūs vaizdai visada rodomas.Mūsų paveikslai visada reikalauti atkūrimo originalus ir puikus meno kūrinių, ir mes atmetame pigūs pirminės rankų darbo reprodukcija.

Mūsų drobės paveikslai puikiai, tiksliai, ko jūs norite.Tiesiog taip, kaip parodyta reklama, įvaizdis.Jūs galite rasti visus vaizdo efektų, jums reikia tapyba, kuri gali subtiliai pridėti šiek tiek elegancija jūsų namuose.Jis atrodo gražiai ant gyvenamojo kambario sienos ir yra labai dėkingi!

Dydis ir Spalva:

Dėl įtakos adapteris spalva tapyba gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Mūsų gaminiai yra frameless, marža nuo 0,5 iki 1,5 cm jums pack ir pakabinti.Galite tinkinti įvairių dydžių pagal jūsų poreikį.Jei jūs turite reikiamo dydžio ir nuotraukas spausdinti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis!

Tinkama Proga:

Šis Gražus Drobė Sienos Menas Bus Gyvinti dekoras

Produkto Rodyti:

Apie Medžiagą:

Mes naudojame aukštos kokybės ir ekologiškos drobės, atrinktų įsitikinkite, kad jos stiprumas ir sveikatingumo.Tuo pačiu metu mes naudokite vandeniui atsparus rašalas spausdinti su pažangių metodų, naudojamas siekiant užtikrinti, nuotraukos tekinimo, aiškus ir išsamus.

Pristatymas Išsamiai:

Visas paketas bus pristatytas su sekimo Numeriu 1~2 darbo dienos(Trumpas tvarkymo laikas ir nemokamas pristatymas)

Pastaba:

- Prašome įsitikinti, kad jūsų adresas yra teisingas arba baigti prieš užsakymą;

- Tikimasi, pristatymo data turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti paketą,prašome susisiekti su mumis, jei norite išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką.

Apie Atsiliepimą:

Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą pasiekti sėkmės.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.

2. Mums rūpi mūsų vertingų klientų ir visada stengiamės jums padėti.

3. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti visas problemas.Mes suprantame savo galimybes rūpesčių ir nesėkmių, ir padarysime viską, kad jas spręsti.

4. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokias abejotinas svetaines.Mes padėsime jums išspręsti problemą.

sku: s10982

CN Henan
Dalykai Paveikslas, Tapyba
Tipas Drobė Spaudiniai
Paramos Bazės Drobė
Stilius Klasikinės
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Drobė
Rėmelio režimu Neįrėminti
Forma Butas
Rėmas No
Prekės Pavadinimas XIAOLANG
Formos Vertikalus Stačiakampis
Vidutinis Aliejus
Originalus No
Yra Protingas Prietaisas No
Technics Purškiamojo Dažymo

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…