2-way Home Base Šuo Baldai, Kailių Valymas Plaukų Šepetys " Pet Įrankis Korp Valiklis Šukos Šuo Patogus Drabužius Katė Teptuku, Voleliu Katė

0 Reitingai
€22.92 €45.86

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Dydis: 249x54mm, 19.6 cm, 19.5*5CM

Spalvos: Žalia, Raudona, Žalia, Balta

Paketų Sąrašo:

1x Plaukų valiklis

Ypatybė:

【Profesinės Kačių/Šunų Plaukų Valiklis】 - Tai gražus ir praktiškas plaukų šalinimo teptuku lengvai ir efektyviai pašalinti plaukų paliko savo augintinį ant drabužių, įvairių baldų ir įvairių kampų namuose, todėl jūs ir jūsų namai visada švarus.Jums nebereikia kęsti erzina, naminių gyvūnų plaukai visur.Tegul jūsų ir jūsų augintinių, gauti kartu daugiau laimingai!

【Labai Patogu Naudoti】 - Ne pirkti ir pakeisti korp roller lakštai, lipni lipnios juostos ar dokumentus, kaip ir kitų gyvūnų kailio šalinimo įrankį, bet daugiau.Jums tereikia paleisti šią kačių/šunų plaukų valiklis ir atgal greitai pasiūlymai pašalinti korp, ir plaukų, ir plaukai bus surinkti į konteinerį.

【Lengva Valyti】 - Po įlaipinami palaidų augintinių plaukų, tiesiog paspauskite žemyn dėl atleidimo mygtuką, atidarykite ir išimkite kailių valiklis atliekų skyriuje.

【Eco-friendly】 - Tai pusiau volelis padengtas statinio krūvio medžiagos gali būti pakartotinai naudojamas visą laiką.Nereikia šimtus korp roller lakštai.

Pastaba:

1.Dydis informacija yra tik nuoroda tik, prašome leisti 1-2cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

sku: s278352

Naudojimas Baldai
Stilius Vadovas
Medžiaga Plastikiniai
Gamyba Korp Klijuoti Roller
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…