12.59 be Dirbtinių Rožių Vainikas Succulents Namo Kambarį, Durų Girliandą Namų Dekoro, Dekoratyvinis Netikrą Gėlių Vainikas

0 Reitingai
€10.78 €21.57

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

1. Išskirtinį dizainą: dirbtinis vainikai puošia rožės, succulents ir daug kitų įvairių augalų, kurie yra unikalūs.Niuansų skirtingų augalų ir spalvomis, kad vainikas žavus ir pilnas.

2. Aukštos kokybės medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės šilko ir metalo, patvarus ir nėra lengva sulaužyti arba deformuotis.Paviršius metalo žiedas yra gerai nupoliruoti, kad išvengti oksidacijos ir rūdžių.

3. Įvairių apdailos būdai: galite naudoti virvės pakabinti žalias vainikas ant durų, arba pridėti lipnių žymeklių arba skaidrus kabliukai lengvai kabinti.Pateikimo seka, žibintai, pilnas žvaigždžių vainikas taip pat yra puikus būdas sukurti šiltą ir romantišką atmosferą naktį.

4. Keli programos: Tinka vestuvių, mergina darželiai, vonios kambarys, sienos, princesė šalys, fotografija tapetai, vaikų kambariai, sodų, sodybų, gyvenamųjų patalpų, kūdikių ar nuotakos dušai, bet ir kitomis progomis jums patinka.

5. Komplektą sudaro: 1 dirbtinių rožių vainikas su virvės lengva kabinti.Skersmuo vainikas yra maždaug 32cm/12.59 cm.Derinys daug gražių augalų daro vainikas ryškus ir romantiškas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Dirbtinių Rožių sultingi Vainikas

Produkto svoris: apie 90g

Gaminio dydis: apie 30cm/11.81 colių skersmens

Įpakavimas: opp

Pakuotės dydis: apie 30*30*4cm/11.81*11.81*1.57 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Metalo, Dirbtinių Rožių sultingi Vainikas

sku: s26793

Medžiaga stiklas
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…