Helovinas Apdailos Saldainių Dubenį Šuo Elf Dervos Amatų Kalėdų Puošmena Rekvizitai Padėkos Šalis "PASIDARYK pats" Dekoro Naujųjų Metų 2023

0 Reitingai
€185.42

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Helovinas Apdailos Saldainių Dubenį Šuo Elf Dervos Amatų Kalėdų Puošmena Rekvizitai Padėkos Šalis "PASIDARYK pats" Dekoro Naujųjų Metų 2023

Aprašymas:

Medžiaga: Derva

Amatų: Rankinis

Įpakavimas: putų+kartoninėje dėžutėje

Mažylis dydis: 18*17*25cm

Grynasis svoris: 500g

Bendras svoris: apie 610g

Kačiukas dydis: 11*7*18cm

Grynasis svoris: 200g

Bruto svoris: 320g

Techniniai duomenys:

[Šuo papuošalai] Sveiki tricksters, yra papuošalas apsirengęs kaip šuo prie jūsų durų.Ištikimas ir autentiški, tai šuniukas yra taip pat labai naudinga.Ji vykdo didžiulis moliūgo dubenyje, kad būtų galima lengvai pripildyti užkandžiai per saldainiai dubenį.Apgaubkite savo svečiams Helovinas atmosferą su šio cute šunų kompanionas.

[Helovinas Saldainiai Dubenį], galite įdėti mažų žaislų, aliuminio folija, monetas, saldainiai, įdomių gėrybių ir aukso šokolado šių Helovinas saldainiai konteineriai.

[Maisto klasės medžiaga] Saugus maisto kokybės plastiko aplinkos apsaugos medžiagos, daugkartinio naudojimo, kompaktiškas ir lengvas, lengva surinkti.

[Lauko vėjas ir lietus be baimės] saulė šviečia, pridėti spalvų ir gyvybingumo prie namų.Pagamintas iš anti-išblukimo medžiagos, galite būti tikri, kad produktas bus patvarus!

[Helovinas apdailos] Jis yra idealus pasirinkimas patalpų stalo apdailos ir lauko sodo puošmena.Taip pat šilta dovana draugams ir šeimai apie Helovinas, Kalėdos ir gimtadienis.

Pakuotė:

Priedai*1

Pastabos:

Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida 1-2cm, prašome suprasti.Dėl skirtingų monitoriaus parametrų, spalvos nuokrypis gali skirtis.

Mes suteikti jums su geriausius produktus ir paslaugas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome leiskite mums žinoti ir mes jums išspręsti jas kuo greičiau.labai ačiū.

sku: s30091

Medžiaga derva
Kačiukas dydis 11x7x18cm
Temos Gyvūnų
Regioninės Funkcija europa
Sandėlyje Pakankamai
Pakuotė Accessoriesx1
Parama dropshipping
Pakavimas putų ir kartoninė
Mažylis dydis 18x17x25cm
amatų Vadovas
Bendras svoris apie 610g, 320g
Neto svoris 500g, 200g
Vežimas Greitas Pristatymas
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…