Saulėgrąžų Sagė Pliušinis Šypsena Veide Animacinių Filmų Atlapas Pin Ženklelis, Sagės, Segtukai, Gėlių Pin Atlapas Pin Ženklelį Už Striukės, Krepšiai, Kuprinės, Kepurės

0 Reitingai
€2.27 €4.55

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Saulėgrąžų Sagė - gražus ir ryškus aksesuaras, kuris atneša šilumą bet kokios aprangos.Ši sagė pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, yra patvarus ir nėra lengva sugadinti.Tai vidutinio dydžio ir gali būti įdėti ant drabužių, kepuraitės, rankinės, ir daugiau.Jis taip pat yra puikus dovanų idėjos jūsų artimieji ir draugai, kurie mėgsta saulėgrąžos.

Specifikacija:

Pavadinimas: Saulėgrąžų Sagė

Medžiaga: Audinys

Dydis: (vidut.)13*8cm/5.12*3.15 į

Svoris (apytiksl.)15g

Pakavimo Sąrašas:

Saulėgrąžų Sagė*1

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Nėra Išnyks ir Deformuoti ], Kad pliušinis medžiagos saulėgrąžų sagė daro tai minkštas ir patogus dėvėti.Ji taip pat turi kokybės audinio, kuris yra atsparus blukimas ir praranda savo ryškumą, todėl sagė lieka graži ir žavinga.

2. [ Šypsosi Saulėgrąžų ] Šis saulėgrąžų sagė turi ryškių spalvų ir mielas išvaizdą, kad bus pridėti žavesio savo išvaizdą.Tai puikus aksesuaras, kuris leis jums jaustis laimingi ir šilta, kai jūs žiūrėti į jį.Tai kaip dėvėti šypsosi saulėgrąžų kad cheers jus.

3. [ Įvairių Stilių ] Šis saulėgrąžų sagė-tai puikus būdas parodyti jūsų asmenybę ir žavesio jūsų artimiesiems ir draugams.Ji ateina į įvairių stilių ir spalvų, kad jums gali sutapti su jūsų pageidavimus ir stilių.Tai puikus aksesuaras, kuris didina bet kokios aprangos su touch malonės ir ryškumas.

4. [ Lengva Nešiotis ] Su savo šviesos svorio, tai saulėgrąžų sagė leidžia jums dėvėti arba pakeisti jį, kada ir kur norite.Ji vidutinio dydžio, kad daro jį lengva nešiotis ir laikyti.

5. [ Multiple Tikslui ] Šis saulėgrąžų sagė yra žavus ir elegantiškas aksesuaras, kad gali būti dėvimi ant drabužių, kaip segė arba naudojamas kaip karolius, rankines, mobiliojo ryšio telefonus, raktų pakabukai ir dar daugiau.Jis yra universalus aksesuaras, kuris pagerina jūsų išvaizdą su nuojauta.

sku: s31847

Stilius Modernus Stilius
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Plastikiniai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…