Vonios Tuštybės lengvo Metalo, Stiklo Modernios LED Vonioje Virš Veidrodžio Sieniniai Šviestuvai 3-Head

0 Reitingai
€366.36 €732.73

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Specifikacijos Medžiagos: Metalas + Kristalų Įtampa: 110V/60Hz Galia kiekvienos Lemputės: 5W Pagrindinio Tipas: G9 (išskyrus balionėlius) Švitinimo Zonos: 15-20㎡(161.46-215.28ft2) Skaičius Lemputes Reikia: 12 Lempos Aukštis: 40 cm (15.74 in) Lempos Plotis: 92 cm (36.22) su Mašina Padengti Ilgis: 58 cm (22.83) su Dangčiu Plotis: 12 cm (4.72) su Dangčiu Aukštis: 2,5 cm (0.98 in) Kabelio Ilgis: 1m(39.37 cm) Zawalcowany Filialai: 83 Pakuotė 1x Linijinis Kiaulpienių Kristalų Liustra Pastabos: Prašome žinoti, kad lemputės nėra įtrauktos į paketą, jums reikia nusipirkti dvylika G9 lempučių apie savo ir ne daugiau kaip 25W už vieną lemputę.Mes nuoširdžiai rekomenduojame įsirengti licenciją elektrikas.Naudokite minkštą skudurėlį ar kita minkšta medžiaga valyti sietynas išvengti braižymo jį, o valymas.

Vonios Tuštybės Šviesos Armatūra 3 Šviesos Aukso su Pienu, Baltas Stiklas Pasaulio Šiuolaikinės Pramonės Vonios Tuštybės Šviesos Šviestuvai Virš Veidrodžio

Aprašymas

Ar norite įtraukti kai kurie šiuolaikiniai papuošalai į savo kambarį?Tada, jūs negalite sau leisti pasirinkti mūsų lempa!Mūsų modernus 3 galvos veidrodėlis, priekinės lempos yra paprastas ir dosnus modernaus stiliaus sienos šviesos.Šiltų spalvų, šviesos gali padaryti kosmoso atrodo labai patogiai.Jis gali būti papuoštas priešais veidrodį apdailai ir nemokami apšvietimo poveikį ir yra taip pat labai tinka valgomasis kambariai, miegamieji, vonios kambarių, biurų ir kitų vietų.

Specifikacijos

Lizdo Tipas: G9

Gaminio Medžiaga: Metalo

Gaminio Spalva: Aukso+Pieno Balta

Įtampa: 110V

Bruto Svoris: 1,8 kg/3.97 kg

Svoris Neto: 1.3kg2.87 lbs

Pakuotės Dydis: 60*20*20cm/23.62*7.87*7.87"

Gaminio Ilgis: 60cm/23.62"

Bazės Dydis: 15*10cm/5.91*3.94"

Kiekvieną Umbra Dydis: 18*13.8 cm/7.09*5.43"

Pakuotė

1* Bazės

1* Apšvietimo Stulpų

3* Gaubtai

1* Anglų Vadovas

Visi Priedai montavimui

Informacija

Tvirtas Bazės: bazė ši lempa pagaminta iš labai tvirtos, aukštos kokybės ketaus medžiagos.Ji turi nudažyti aukso paviršiaus, kuris yra ne tik labai gerai atrodo, bet taip pat rūdžių įrodymas.

Stiklo Umbra: Visi trys žibintai yra suprojektuoti su gražia pieno-balto stiklo gaubtai, kuris atrodys ryškios, kai šviesos yra.Tuo pačiu metu, šių lempų gaubtai, taip pat padaryti kambarį daugiau aplinkos.

Pagrindinės Savybės

Modernus Stilius: paprastas ir dosnus lempa suteikia savo kambarį, modernaus stiliaus, kad yra tiek stilingas ir gražus.Šviesus auksas ir baltos spalvos įstaiga ši šviesa gali padaryti pareiškimą.

Spalvingas Išvaizda: Šis sienos lempos turi elegantišką ieško atspalvis baltumo stiklas.Atrodo, blizga ir akį traukiantis su atspindys šviesos.Įdiegus šį lempa jūsų kambaryje bus įtraukti apšvietimas, taip pat dekoratyvinis vienetų į savo kambarį.

Patvari Medžiaga: bazė šis punktas yra pagamintas iš labai kietos ir stiprios aukštos kokybės ketaus medžiagos, su nudažyti aukso paviršiaus.Umbra yra gražus ir kokybės pieno-baltos spalvos stiklo medžiagos.Šios medžiagos nėra lengvai pažeisti arba rūdžių spalvos pagal tinkamai naudoti ir yra labai patvarus.

Apdailos Funkcija: Ši lempa gali būti naudojama ne tik kaip veidrodis žibintų apšvietimo, bet taip pat, kaip dekoratyvinis gabalas jūsų namuose.Aukso bazės ir grietinėlė, stiklo atspalvį rungtynės labai savitai.Išleisti jį į namus yra puikus dekoratyvinis gabalas.

Lengva Valyti: Šis punktas yra kruopščiai poliruoti ir ant žemės, kad jūs galite lengvai jį išvalyti, be daug pastangų ir laiko, dėl savo lygaus paviršiaus.

Lengva Įdiegti: Mes įrengtos aišku, iliustruotas instrukcijas.Jums tiesiog reikia sekti instrukcijas, ir jūs galite lengvai surinkti ir įdiegti šią lempos.

Platus Programos: Jis tinka vonios, veidrodėlis-priekinis, freskomis, prabangi stalų, meno rodo ir pan.Taip pat galite įdiegti šią sieną šviesos bet kurią erdvę, kuri yra tamsiai arba silpnas.

Klientų Aptarnavimas: Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes pasirengę atsakyti į jūsų klausimus.

Prašymas

Jis tinka vonios, veidrodėlis-priekinis, freskomis, kosmetinis stalas, meno ekranas ir kt.

Pastabos

Šis punktas netaikomas ateiti su šviesos šaltiniais, pirkite ją patys.

Siekiant išvengti laivybos pažeidimų, stiklo lapas, nėra įdiegtas, jums reikia įdiegti ją patys.

Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas sukelia fotografavimo šviesos ir 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo, ir įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums užsisakyti.

sku: s265492

Medžiaga Metalo
Sertifikavimo NĖRA
Stilius Modernus Stilius
Yra Lemputės Įtraukti No
Yra Protingas Prietaisas No
Jutiklio Tipas Šviesa
Jungiklio Tipas Nuotolinio Valdymo Pultas
Departamentas Suaugusieji
Prašymas Lova
Kilmės Žemyninė Kinija
Šviesos šaltinių skaičius 3
Šviesos Šaltinis led
Diegimo Srityje Patalpų
Apšvietimo Technologijos led
Tipas sienos lempa
Įtampa 110 V
Yra Pritemdomi Taip
Lemputės Formos Kodas G9
Laido Spalva Juoda
Šviesos Spalva Šilta Balta
Naudojimas Kasdien Apšvietimas
Išėjimo Įtampa 110V
Atspalvis Tipas Shadeless
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Atspalvis Kryptimi Up & Down
Skaičius Parametrai 3
Charakteris Flash
Apšvietimo Srityje 5-10square metrų
Modelis Punktyras
kambarys Vonios kambarys
Atspalvis Formos Round
Maitinimo Šaltinis AC

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…