30 Vnt Aksolotlis Statulėlės Aksolotlis Žavesio Aksolotlis Dervos Papuošalai Mini Dervos Salamandros Miniatiūriniai Statula Tortas Topper Už Vazoninių

1 Reitingai
€5.57 €13.94

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

30 Vnt Aksolotlis Statulėlės Aksolotlis Žavesio Aksolotlis Dervos Papuošalai Mini Dervos Salamandros Miniatiūriniai Statula Tortas Topper Už Vazoninių

Kulka Taškų: 1、 [ Patogus Pakartotinai ] Aksolotlis Statulėlės yra daugiau gražus ir elegantiškas, gali būti pakartotinai naudojama ilgą laiką, yra super minkštas, lengvas, ir patogus nešiotis, turi stiprų trimatis prasme, ir neturi jokios deformacijos.

2、 [ Kaip ir tikrame Gyvenime ] Miniatiūrinės Figūrėlės gali sugauti lankytojo akių, turite didelių akių, tikroviška išvaizda, ir juokinga veido išraiška, ryškus dizainas.

3、 [ Sudėtingas Kūrinys ] Aksolotlis Žaislas yra kruopščiai iškirpti iš dervos medžiaga, nėra lengva išnyks, patogus touch, ir ne lengva sugadinti.

4、 [ Plačiai naudojamos ] Mini Aksolotlis tinka rankų darbo "PASIDARYK pats", gali būti pateikta miegamasis, gyvenamasis kambarys, ir balkonu apdaila, puikiai tinka namų, ar automobiliu.

5、 [ Puiki Dovana Suteikia ] Aksolotlis Paveikslas daro didelį housewarming dovana ir gimtadienio ar atostogų dovanų, puikių, kaip namų dekoro dovana, ir tinka šeimai ir draugams.

Aprašymas:

Derva Aksolotlis Figūrėlės yra labai tinka namų puošybai.Yra 30 vienetų rinkinį, kuris yra labai tinkamas kaip gimtadienio dovanos, ar atostogų dovanos šeimos nariams ar draugams.

Specifikacija:

Medžiaga: Derva

Dydis: Maždaug 2,6*1.6 cm/1.02*0.62 į

Svoris: apie 100g/set

Skelbimas:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis.

Pakavimo Sąrašas:

30*Maža Aksolotlis Statulėlės

sku: s10304

Funkcija 1 "Pasidaryk pats" Amatų žaislai
Elemento Tipas Maža Skulptūra Apdailos duomenys
Kilmės Žemyninė Kinija
Yra Protingas Prietaisas No
Kiekis 30PCS
Medžiaga Plastikiniai
2 funkcija Namų miegamajame Šventės Dekoras
Temos Gyvūnų
Dydis 2.6x1.6cm
Produktas Mini Statulėlės Aksolotlis
Stilius Modernus Stilius

Klientų Q & A

avatar

Super laimingas su🍀

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…