Milžinišką Šviesą Voras Baisu Žėrintis Sudėtinga Voras Dekoro Built-In LED Žibintai, Apdailos Priemonė Langas, Lubos, Sienos Ir Durys

0 Reitingai
€21.88 €43.76

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kurti baisu atmosferą su šių Helovinas Voras Žibintai!Šie žibintai turi minkštą ir gražus, žėrintis poveikis, todėl jie puikiai savo šventės dekoracijas.Jie yra suprojektuoti, kad likti geros būklės, užtikrinant, kad jie turi kolekcijos vertę, metai po metų.Pakabinti juos ant savo durų ar kur nors kitur norite pridėti creepy liesti, kad jūsų dekoro!

Specifikacija:

Medžiaga: elektroninių komponentų

Dydis: apie 27.5*17cm/10.82*6.69 į

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*Helovinas Voras Dekoras

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Stiprus Vizualinis Poveikis: Atkreipti dėmesį į savo Helovinas ekranas su mūsų novatoriškas Helovinas Voras Dekoro, siūlanti creepy voras vaizdo ir žėrintis poveikis, kuris sukuria stiprų vizualinį poveikį ir bus pritraukti žmonių dėmesį, kad jūsų papuošalai išsiskirti iš minios.

2.Minkštas Ir Gražus Šviesos: įsteigti mūsų Helovinas Voras Dekoro ir liudyti savo built-in Led akimirksniu padidinti eeriness bet kurios vietos.Minkšta, graži šviesa aiškiai apšviečia, todėl jūsų namus daugiau patrauklus.Puikiai mistinis papuošalai pakvieskite savo svečius į Halloween vakarėlį.

3.Išskirtinės Išvaizdos: Pagaminta, su aukštos kokybės medžiagų, mūsų Helovinas Voras Dekoras gali pasigirti išskirtinį dizainą, kuris priduria, elegancija liesti į jūsų baisu dekoro.Jos tvirtos konstrukcijos užtikrinama, ji lieka geros būklės, už metus į priekį.

4.Puiki Dovana Idėja: Pridėti simbolį į kambarį su šiuo Helovinas Voras Dekoro, kurie yra puiki dovana idėja, šeimos ir draugų arba vertingas, be jokių kolekcija; jo juokinga ir baisu dizainas yra tikrai įspūdį ir paversti jūsų Helovinas dekoracijas išsiskirti.

5.Keli Naudoja: Paversti savo namų į baisu stebuklų, su šiuo universalus Helovinas voras dekoro!Su savo realu atrodo ir aukščiausios kokybės, tai interjero dekoravimas yra puikus baidyti jūsų svečiai ir sukurti bauginančią atmosferą ant jūsų lubų, durų, lango ar sienos.

sku: s17447

Temos Gyvūnų
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Plastikiniai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…