1pc Animacinių filmų Gyvūnų Užuolaidų Laikiklis Mygtuką bakų tvirtinimo Namų Puošybai Mielas Džiunglių Miško Kabliukai Vaikų Kambario Užuolaidų Priedai

0 Reitingai
€7.43 €10.62

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Specifikacija

Produkto pavadinimas: pliušinis gyvūnų užuolaidų jungiamąją sagtis

Medžiaga: Audinys

Gyvūnų dydis: apie 29cm / 11.4 cm ilgio

Aprašymas

Pagamintas iš aukštos kokybės pliušas, minkšto audinio, patogus lengvas, ne deformuoti, ilgas tarnavimo laikas, lengva valyti.

Kūrybos mielas gyvūnų dizaino, mados stilius, patvarus, aplinkos apsaugos, mielas, gražus, madingas, tinka vaikams, draugių, draugų praktiškas užuolaidų juostos ir mielas žaislai.

Jei jums nepatinka karščiausios sienos ar įrengti kabliukai su grąžtai, tai yra dar vienas variantas jums.Šiuos paprastus kūrybos užuolaidų laikikliai yra paprasta naudoti ir gali turėti užuolaidos be kabliukų.Su subtilus elastinga mygtukai ant nugaros, tiesiog įdėkite gumos juosta į mygtuką, norėdami išvengti uždanga nuo plaukioja.

Jie gali būti susieti, bet kur, ir, kai nenorite naudoti juos, padėkite jas ant stalo, kaip žaislas ar apdailos darbus.Papuošti jūsų namų, kurių šis nuostabus gyvūnų užuolaidos ir suteikti jums gerą nuotaiką!

Tai yra aukštos kokybės pliušas gyvūnų,mielas stilius,maitinimas jūsų vaikams, tiek suaugusiems,tiek mielas ir gražus,o ne tik geras dekoratyvinis efektas,bet taip pat pateikti praktinės užuolaidų juostelių, jūsų vaikai ir mielas kambarys,užuolaidos,lovatiesė,tinka kūdikių, vaikų darželio,vaikų, vonios kambarys,balkonas, terasa,lauko užuolaidų,svetainė,miegamojo,biuro, ir t.t.

Produktų sąrašas:1pc*pliušinis gyvūnų užuolaidų ryšius sagtis

Pastaba:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Ačiū U už Supratimą !

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

sku: s10248

Užuolaidų Priedų Tipas Užuolaidų Kaklaraištis Nugarą & Kutai
Tipas Užuolaidų Polių, Dainos Ir Jų Priedai
Kilmės Žemyninė Kinija
Audinio Tipas MEDVILNĖS
Medžiaga Audinys
Stilius Animacinių filmų
CN Zhejiang

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…