Spalvos Žymeklis Parkeris, 12-vnt Žvaigždynas Dvigubo Baigėsi Keynote Rašikliai Žymekliai Grafiti Pen Keynote Ženklas Linijų Estetines

0 Reitingai
€1.84 €3.69

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Žymeklio Pen Nustatyti yra patvarus, lengvas, lengva nešiotis, sklandžiai ir minkštas, teikti sklandžiai rašyti.Labai klasės studentų dovanos, mokytojas, reikmenys, mokykliniai reikmenys, raštinės reikmenys, ir studentų poreikius.

Specifikacija:

Pavadinimas: Žymeklio Žymeklis Parkeris

Dvigubas galvos ilgis: 15cm/5.91 į

Gaminio medžiaga:PP

Pakavimo Sąrašas: Žymeklio Pen*12pcs

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Atskiras Žvaigždynas Pen: Žymeklio Pen Rinkinys yra unikalus su mergelės dizainas.Jūsų vaikai bus meilė, tai kasdien žymeklis.Įvairių elegantiškas ženklinimo linijos gali būti sukurtos su viena traukti, jokių problemų, ir su begalinis smagu.

2.Idealus žymėjimo įrankis: Žymeklio Žymeklis Parkeris gali užsirašyti ir piešti vaikams.Kartu su savo vaikais augti laimingai.Tegul jūsų šeimai mėgautis kortelės apdaila, dažymas knyga, mokyklos Sklandžiai projektus, "PASIDARYK pats" laiškų ir kt.

3.Greitai džiūstantys Pen: Spalvos Žymekliu Tvartai yra visi greitai džiūstantis rašalas.Išryškinti Žymekliai sausas greitai ir rašyti aiškiai ir sklandžiai.Šio ekrano užsklandą modelis yra labai lengva naudoti.

4.Universalus Dizainas: Ateik su universalus dizainas, Spalvos Žymeklis Parkeris yra puikus planavimo, pabrėždama, pabrėžiant, žurnalinė, kalendorius, notepad, piešimo, rašymo, spalvų kodavimo pataisos, arba komentaruose.

5.Nuostabi Dovana: ar jums paruošė šventinę dovaną?Estetinės žymėjimo įrankis Parkeris yra puiki dovana Kalėdų, Naujųjų Metų, ir gimtadienius, savo šeimos, draugų, giminių ir kolegos!

sku: s219324

Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Žymėjimo įrankis

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…